1) Elada riigis, kust on pärit kõige rohkem rahvusvahelisi modelle on väga raske. Väga raske.

2) E-tervishoiu lahendused on liiga ideaalsed ja teevad inimesed kadedaks. Isegi Obama ütles, et oleks pidanud eestlased appi kutsuma, kui nad oma süsteemi muutsid.

3) Eestlased on üliveidrad. Arvata võib, et nende joogivee sees on midagi, sest see maailma kõige veidram bänd on pärit Eestist. (Winny Puhh)

4) Kujutle, et tegeled vaikselt oma asjadega ja ühel hetkel investeerib Richard Branson su firmasse 25 miljonit USA dollarit. Just nii juhtus Transferwise'iga. Ainult Eestis...

5) Eesti koolisüsteem muudab eestlased liiga targaks - kellel seda vaja on? PISA tulemuste kohaselt on Eesti õpilased matemaatikas ja lugemisoskuses maailmas 11. kohal.

6) Kuigi Tallinna vanalinn on hämmastav, siis pidev vaimustamine on lihtsalt väsitav! Eesti, ole tavalisem!

7) Sind ei jäeta kunagi üksinda, sest igal pool on Wi-Fi. Instagram, Snapchat, Tinder - kõik töötavad ideaalselt bussipeatustes, kohvikutes, parkides, tänavatel ja isegi rabades. Lihtsalt kohutav!

8) Tallinna lennujaam on liiga väike ning tavaliselt tekib seal kodutunne. Tegelikult öeldakse, et see on maailma üks kõige hubasemaid lennujaamu. Vähemalt ühendab see Eestit Euroopa suurriikidega.

9) Eestlased lihtsalt ei tea, kuidas paigal püsida ja lõdvestuda. Nad peavad kogu aeg maailma muutma. 2020. aastaks loodab Eesti omada 10 miljonit (jah, lugesid õigesti!) e-kodanikku.

Vaata siit täpsemalt!