Isiklikult arvan, et paljudel inimestel on elus olnud raskemaid hetki, mil nad arvavad, et sellest üle saada on võimatu. Minu kogemuste põhjal on peaaegu kõik inimesed saanud jälle järje peale ka kõige raskematel hetkedel, aga mismoodi? Tuleb olla endale kindel, et Sa saad hakkama ja kõik saab taas korda. Ei tohiks jääda koju istuma, loobuda trennidest, vaid tuleb just rohkem olla koos inimestega, kes on Sulle kallid või kes suudavad Sind raskel hetkel toetada ja/või naeratuse suule tuua. 

Samuti peab mõtlema oma tulevikule. Võtame näite, et Su elu võtab ootamatu pöörde ja Sa ei suuda kohe mitte kuidagi keskenduda õppimisele ja muule tähtsale. Tuleb mõelda, et kõik saab taas korda ja kui Sa väga tahad/unistad/pingutad, siis ilmselt juhtubki see, et Su elu hakkab taas ülesmäge minema. Pingutades muutuvad ka Su hinded, Sa oled rohkem avatud ja tulevikus avaneb rohkem võimalusi, mida kasutada.

Samas võib Sulle raskel hetkel tohutult eeskujuks olla Su iidol, kelle elus on äkki olnud ka vahel raske periood, aga sellegipoolest on ta jõudnud tohutult kaugele!