Kuna mind ootas ees praktika ning sinna jõudmiseks oli kaks võimalust - kas ärgata vara ning minna seitsmesele bussile või magada kaua ning minna kella ühesele bussile. Ma loomulikult oleksin valinud teise variandi, kuid otsustasin oma mugavustsoonist välja astuda ja hakata kell kuus ärkama.

1. päev

Äratuskell helises ning ma ei saanud kuidagi püsti...Magasin edasi ja läksin kella üheks praktikale.

2. päev

Läksin eelmisel õhtul kell 11 magama ning seega oli palju kergem ärgata ning pärast viite minutit tundsin end sama hästi kui pärast 10 tunnist und.

3. päev

Läksin taas kell 11 magama, kuid silmad ei tahtnud eriti lahti jääda ning mõtlesin, et magaks veel 10 minutit...Kauplesin iseendaga, kuid magama uuesti ei jäänud ja asusin hommikutoimetusi tegema. Praktika ajal vahepeal väsimus tuli küll...Õhtul mõtlesin, et miks ma ometi pean nii vara ärkama. Võiks ju hiljem ärgata ja magada mõnusalt 13 tundi.

4. päev

Allaandja ma pole ning panin äratuse kella kuueks. Ärkasin vabatahtlikult aga täpselt kell 5:11 ning mõtlesin, et olen sisse maganud, kuna päike paistis juba päris korralikult. Kuigi ma oleksin saanud veel tunnikese magada, ärkasin üles ning tundsin end väga energiliselt. Terve päev kulges positiivselt ja hästi.

5. päev

Ärkasin kella veerand viie paiku...Lihtsalt uni läks ära! Und ei tulnud ka, kuigi proovisin kõigest väest magama jääda. Niisiis ärkasin üles ning nautisin varahommikut. Mõtetes oli kinni see fakt, et ma olen ju nii vähe maganud, kuid enesetundel polnud midagi viga. Enesetunne oli lihtsalt suurepärane! See pole liialdus.

6. päev

Ärkasin äratuskella peale ning ei tundnud väsimust. 

7-9. päev

Olin millegipärast kergelt väsinud, kui kell kuus ärkasin. Ka päeva jooksul andis see tunda. Mõtlesin, et laseks endal järgmine päev pool tundi kauem magada.

10. päev

Ärkasin pool 7 ning tundsin end pehmelt öeldes masendavalt...Selline tunne oli, nagu oleks ainult 4 tundi maganud, sest ma ei saanud reaalselt silmi lahti. Selline väsinud tunne oli igas rakus ning ainus mida soovisin, oli see, et saaks vaid pea padjale panna. Õhtul oli isegi tahe teha tunnist uinakut, kuid ma ei teinud seda.

11. päev

Ärkasin tavapäraselt kell 6 ning 5 minutit pärast ärkamist oli enesetunne superhea.

12. päev

Polnud absoluutselt mingit probleemi ärgata ning terve päev kulges energiliselt ja õhtul oli tunne, et võiks veel midagi korda saata, sest energiat on üleliia.

13-14. päev

Kulges samamoodi nagu 12. päev ning ma olin uue elustiiliga täielikult ära harjunud.

Tundub hullumeelne vabatahtlikult ka nädalavahetusteti nii vara ärgata, kuid soovitan soojalt seda proovida. Ei pea ärkama just kell 6, kuid oluline on, et sa iga päev ärkaksid samal kellaajal. Sul kaovad ära need probleemid, mis on seotud ärkamisega.