Mina isiklikult ootan juba väga kooli. Mind ootab koolis ees väga põnev ja huvitav kooliaasta. Kuna ma käin maakoolis, on minu kooli õpilaste arv väga väike. Minu klassis käib kõigest kaks õpilast (mina kaasaarvatud). Eks siis näis, kuidas need tunnid hakkavad välja nägema, kuid kindlasti saab lõbus olema, eriti veel siis, kui me lõpetama hakkame.

Õpetajatega ei ole mul samuti probleeme, sest õpin viitele. Soovitan soojalt kõigil kui mitte viitele, siis vähemalt neljadele õppida. Isegi kui pea ei võta nii hästi, siis vähemalt proovida tuleks, sest tulemust on kindlasti kohe näha nii õpilase enda kui ka õpetajate pealt.

Kui nüüd rääkida rutiinist, mis võib tekkida, siis püüan oma kooliaasta võimalikult huvitavakas teha. Kuna lähen üheksandasse klassi, loodan, et saan veidi rohkem sõnaõigust, et teha koolis näiteks vahetunnid huvitavaks, et kõik õpilased ei peaks oma armsates nutitelefonis surfama.

Samuti on üks suur-suur muutus see, et minu parim sõbranna lõpetas sel suvel kooli ja läheb nüüd kaugele linnakooli. Õnneks on mul siin koolis ka palju teisi toredaid inimesi, kellega suhelda.

Üks sündmus, mida ma huviga ootan, on õpetajate päev. On huvitav leida lahendust sellele, kuidas me klassiõega kahekesi hakkama saame. Kindlasti kutsume ka teisi koolikaaslasi appi — loodan, et see päev saab tore olema!

Üheksas klass saab olema ühtlasi ka viimane klass selles koolis ja järgmine aasta mind siin enam ei näe. See, kuhu kooli järgmine aasta edasi õppima minna, ongi ehk üks suurim probleem. Mul on on olemas mitu valikut, kui ükski nendest ei tundu sobiv. Kuid kooliaasta lõpuni on veel aega mõelda küll ja ma loodan, et jõuan otsusele.

Kokkuvõtteks on mul rohkem positiivseid kui negatiivseid emotsioone uue kooliaasta suhtes ning ootan kooli suure põnevusega! Päikselist suve lõpu ja edukat uut kooliaastat kõigile!