Igal hooajal valib ENTRUM tuntud ja aktiivse eluhoiakuga Eesti inimeste seast patroonid, kes oleksid ettevõtlikkusideede arenguprogrammis ja konkursil osalevatele noortele nende ideede teostamisel toeks ja eeskujuks. „ENTRUMis oma ideid arendavad noored õpivad kõige meelsamini just oma ala parimatelt, kes on neile oma inspireerivate saavutustega eeskujuks. Tänavuste eeskujude saavutused ja mõttemaailm on vägagi inspireerivad, “ kommenteerib ENTRUMi tegevjuht Darja Saar valikut.

Möödunud hooaegadel on ENTRUM ettevõtlikkuse eeskujudena üles astunud olümpiavõitja Gerd Kanter, laulja Tanja Mihhailova, Tallinn Music Weeki korraldaja Helen Sildna, AveNue solist Vladimir Tšerdakov, režissöör Ilmar Raag, moedisainer Lilli Jahilo, Heateo SA ja SA Noored Kooli asutaja Artur Taevere, restoraniomanik Anni Arro, laulja ja saatejuht Teele Viira, Click & Grow lillepoti autor Mattias Lepp, näitleja Marko Matvere ja olümpiahõbe Heiki Nabi.

Täna alustab ENTRUM ka oma koolinädalaga, mille raames külastatakse Tallinna, Harjumaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa 53 kooli.

Oktoobris algaval neljandal hooajal osaleb oma ettevõtlikkusideedega programmis rohkem kui pool tuhat Tallinna, Harjumaa, Järvamaa, Läänemaa ja Raplamaa 13-19-aastast noort, kes asuvad terve õppeaasta vältel neid ideid ettevõtjatest ja oma ala spetsialistidest mentorite abiga arendama. Arenguprogramm kulmineerub ettevõtlikkusideede konkursiga, mille tulemuste alusel annab EV President Toomas Hendrik Ilves tuleva aasta maikuus üle „Eesti Ettevõtlikumad Noored 2014“ tiitli parima teostusega idee autoritele.