Kirjuta meile, miks on haridus oluline, millist haridust väärtustad ja mis on meie haridussüsteemi head ja vead! Toetu oma kogemustele ja arutle teema üle laiemalt! Kirjatükke ootame 24. juunini aadressile noortehaal@delfi.ee. Loosi lähevad 2x2 piletit nii Tallinnasse kui ka Tartusse. Ära unusta kirjas märkimast, millisesse kinno sooviksid minna!

Osta pilet filmile ja tule varem kohale! Sind ja Sinu sõpru ootab kinos punane vaip, fotograaf ja muidugi ei puudu üllatused!

Tund enne filmi algust tutvustavad Tallinna Tehnikaülikool ja AHHAA keskus päris roboteid ning mängulist tegevust pakub Gamestar.ee.
Lisaks tegevustele ja filmile toimub ka 1. saalis kõigi piletite ostjate vahel suurejooneline loosimine!

Loosi läheb:
• 10 pääset FK keskuse kardirajale
Kingitus.ee adrenaliinirikas laskumine Türisalu pangalt
• Ilusad kingitused Dolce Vita parfümeeriapoelt
Gamestar.ee kinkekaart
• Kalev Spa veekeskuse päeva perepääse

Õhtut vürtsitab film „Transformerid: väljasuremine“

Hollywoodi tuntuim suuremõõtmeliste märulifilmide režissöör Michael Bay on tagasi hiigelrobotite maailmas! Globaalse hittfilmi sarja uues peatükis tiitliga TRANSFORMERID: VÄLJASUREMINE tõmmatakse asi hoopis teisel tasemel ning uute peategelastega taas käima. Peaosa mängib Mark Wahlberg ning tegevprodutsendina on meeskonnas Steven Spielberg.

Lugu jätkub aastaid pärast Chicago invasiooni, mis jättis suurlinna varemeisse, kuid päästis planeedi. Rahaliselt kehvas seisus automehaanik ja leiutaja Cade (Mark Wahlberg) ning tema tütar leiavad üles end pikalt peitnud Optimus Prime’i, sattudes sellega paranoilise valitsusorganisatsioon huviorbiiti. Samal ajal kui inimkond end taas jalule seab, ilmub välja uus iidne ning kurjakuulutav oht. Inimesed, Optimus Prime ja teised uued ning vanad autobotid ühendavad jõud, et seista vastu seni suurimale hädaohule ning võita eepiline ülemaailmne lahing hea ja kurja vahel.

Osades: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Jack Reynor, Nicola Peltz ning autobotidele annavad hääled Peter Cullen, Ken Watanabe ja John Goodman.

Lisainfot ürituse kohta SIIN!