1. Õpingute esimesel aastal käid sa ööloengutes Rüütli tänaval ja Pirogovi pargis, kus õllepudelid on sinu õpikuteks ja viinashotid kirjutusvahenditeks. Need "raamatud" on taaskasutatavad ja neid saab jätta teistele kasutamiseks.

2. Kui sa kohtad öösel mõnd kainet Erasmuse tudengit, siis palun teavita sellest haiglat, sest sellel inimesel peab olema midagi kahtlusäratavalt valesti.

3. Palun ära proovi investeerida õlut pohmelli tarbeks Zavoodis hommikul kell 5; ma garanteerin, et kahetsed seda, välja arvatud juhul, kui sa kohtad seal oma eluarmastust, kes tegelikult nagunii sel ajal Zavoodis ei ole.

4. Aeg-ajalt külasta siiski ülikooli raamatukogu, see aitab sul meenutada, et oled siiski tudeng. Kui sul veab, siis ei toimu seal parasjagu lärmakad renoveerimistööd.

5. Kui sa elad Narva mnt 89 ühiselamus, siis on mul sinust kahju. Vahel elu lihtsalt kulgeb vales suunas.

6. Kui sa tunned, et oled segaduses ja üksi, siis ühine üliõpilaskorporatsiooniga. Sa ei muuda küll maailma, kuid vähemalt leiad sa sealt inimesi, kellega õlle või kaks juua.

7. Armu (mitte alkoholisse), et elada üle jääkülm-depressiivne talv kodunt eemal.

8. Kui nad jutustavad sulle legendist, mille kohaselt ei ole sa enne Tartu ülikooli üliõpilane, kuni sa pole kaarsilda ületanud, raamatukogus seksinud, purskkaevus kümmelnud ja eksamil läbi kukkunud, siis ära näe viimase sooritamiseks vaeva, see juhtub nagunii.

9. Kui sa kohtad välistudengit, siis ära küsi temalt, miks ta Eestisse tuli. Seda küsimust on ta kuulnud juba miljon korda. Tõenäoliselt tegi ta seda seetõttu, et ei saanud paremasse ülikooli sisse või ei saanud stipendiumit.

10. Kui kõik ebaõnnestub ja miski ei tundu enam loogiline, siis ära muretse! Sa võid alati õppida kodeerimist, graafilist disaini ja alustada uue Eesti idufirmaga. Või siis lihtsalt minna välismaale maasikaid korjama.