Pühaäpeval, 31. augustil kella 13-15.00 ootab Plektrum kõige väiksemaid sõpru ahritektuuri töötuppa. Töötoas õpime meisterdama headusest kantud (linna)ruumi ja erinevaid arhitektuurseid objekte. Räägime sellest, mis on ruum ja kuidas erinevatest ruumidest saab kokku meie elukeskkond. Arutleme, mismoodi erinevad ruumid inimesi käituma panevad ja küsime, milline on hea ruum. Katsetame, kuidas mõõta ruumi, ja proovime järgi lihtsaid konstruktsiooni põhimõtteid. Töötuba on mõeldud eelkõige 7-12aastastele lastele ja on tasuta. Ettevõtmist juhedavad Arhitektuuri huvikooli õpetajad Kadri Klementi ja Katrin Koovi. Palume laps registreerida aadressil eva@pipar.eu.

28.-31. augustini toimuva Plektrum Festivali koduks on Von Krahli Teater ja loodus pakkudes nelja päeva jooksul omanäolist programmi elektroonilise muusika austajatele, visuaalseid lahendusi hindavale publikule ning etenduskunstide fännidele. Tutvu kogu festivali programmiga www.plektrumfestival.ee. Piletid müügil 25. augustist Von Krahlis ja tund enne etenduse algust kohapealt.

Täname Kultuuriministeeriumit, Kultuurkapitali, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Riigimetsa Majandamise Keskus. Festivali produtseerib Plektrum Festival MTÜ.