Viimasest oli vahepeal palju juttu ka Eesti Maitsetes, kuna väidetavalt suleti söögikoht personali nappuse tõttu, kuid rahval oli soov, et roheline toitlustusasutus ikka jätkaks.

Kaunitarid tutvustasid ennast žüriikohtumisel ning seejärel toimus vestlusring väiksemates sektsioonides. Pühapäevasel kohtumisel osalesid enamik hindajatest: Kaie Kaas (Bastioni esindaja), Victoria Kass (Miss Raplamaa 2014 liikumisjuhendaja), Kertu Roosla (Miss Raplamaa 2012), Mailis Timmi (Triobeti esindaja), Renee Tuul (Alpiexpress), Erik Liiv (Riito Ehitus), Ain Täpsi (RMW) ja kõige staažikama liikmena Tiit Rahkema, kes on Miss Raplamaa žüriikoosseisus lausa 15ndat korda.

5.aprillil liituvad nendega veel Väino Sassi (Rapla TÜ esimees), Jevgeni Fokin (stilist) ja Kalle Palling (riigikogu liige). Publikuga on võimalik veel liituda Piletilevi kaudu, sest ka publik on hindaja ja valib oma lemmiku. Juubeliüritus Miss Raplamaa 20 toimub juba sellele laupäeval, 5. aprillil kl 18.00 Raplas, Sadolin Spordihoones.

Miss Raplamaa ettevalmistused käivad täies hoos. Hetkel on peale muu põneva käimas veel Skechersi mäng, kus saab hääletada kandidaadi poolt, kes sai kõige paremini hakkama ülesandega leida oma riietuse juurde sobivaimad Skechersi jalatsid ning presenteerida neid leidlikult fotol.