Pakett võimaldas mul kaasa haarata ka oma parima sõbranna, et mitte öelda õe. Vahetult enne uue õppeaasta algust oli see parim viis koos puhkamiseks ja aja maha võtmiseks. Saime olla täiesti eemal ja väljas reaalsusest. Mida aga „Unustamatud elamused“ pakett endast täpsemalt kujutab?

Unustamatuid elamusi saime me koguda lausa kolm päeva. Ööbisime kaks ööd hotelli 1001 öö sviidis. Meile mõlemale oli sviidis ööbimine esmakordne, selle võrra rohkem olime me ka lummatud taolisest võimalusest ning nautisime sealseid hüvesid suurima rõõmu ja tänulikkusega. Sviit oli äärmiselt suur, toast oli asi kaugel, seda võis lausa korteriks nimetada. Meil oli elutuba, kus sai mõnusalt diivanil puhata ja seinal olevast telekast head muusikat kuulata. Magamistoas oli kõige suurem ja pehmem voodi, kus ma eales maganud olen. Nii elutoast, kui magamistoast pääses ka rõdule. Rõdu oli väga avar ning hubane. Vannituba, nagu ka ülejäänud sviit, oli luksusliku ning kauni disainiga. Meil oli oma mullivann ja isegi aurusaun, mis käivitus vaid ühest nupuvajutusest. Uskumatu! Pidin endalt pidevalt küsima, kuidas ma olen sellise võimaluse välja teeninud. See oli väga hea meeldetuletus, kui uhke ma siiani enda üle olen ning tänulik taolise auhinna eest.
Nii mina kui sõbranna saime valida endale kolm hoolitsust. Esimesel päeval käisime 60 minutilises massaažis, mis kandis nime valguse ja soojuse maagia. See oli tohutult lõõgastav ja täpselt see, mida vajasime. Olen ka varasemalt massaažis käinud, kuid kuuma vahaga ülekeha massaaž oli midagi täiesti uut. Jäime mõlemad väga rahule. Järgmisel päeval oli minul 60 minutiline kütkestav korallisära näohoolitsus ja minu sõbrannal Pedix Classic jalgade hoolitsus. Mõlema hoolitsuse puhul saime tutvuda väga tõhusate toodetega, mis tegid naha pehmeks ja siidiseks. Puhas nauding. Viimaseks hoolitsuseks oli meil ühiselt 30 minutiline lõõgastav õlavöötme massaaž. See oli pisut jõulisem kui esimese päeva ülekeha massaaž, kuid seeeest väga turgutav. Selg oli kohe sirgem ja pea selgem. Seda kõike saime nautida loomulikult lisaks vee- ja saunakeskuse mõnudele. Mina olen isiklikult suur külmavares, ehk basseini vesi ujulates on minu jaoks alatihti liiga külm. Seekord aga mitte! Ma sain muretult ujuda ja lõbutseda. Jah, just nimelt lõbutseda. Veekeskuses on olemas isegi 1 toru, millest alla lasta. Ka meie ei jätnud võimalust kasutamata. Tore oli end vabaks lasta ja veidikene lapsemeelselt torust alla laksmisest rõõmu tunda. Saunadest aga ei maksa mitte rääkidagi, seda lihtsalt peab ise nägema ja kogema. Soovitan soojalt, sest seal oli tõesti väga hea ja soe. Küll meil ikka vedas!
Loomulikult lisaks spaa ning vee- ja saunakeskuse elamustele, saime me ka heade maitseelamuste osaliseks. Pakett sisaldas kahte hommikusööki ja kahte õhtusööki. Hommikusöögil oli siiani suurima valikuga buffet, mida ma varasemalt kuskil spaas näinud ei ole. Seal oli kõike. Valik ulatus pannkookidest kuni suitsu forellini välja. Õhtusöök oli väga peen ja luksuslik. Meil oli siiralt heameel selle üle, kuna saime endid korralikult särama lüüa ning õhtusööki nautida. Menüü oli väga isuäratav. Proovisime mõlemil õhtul erinevaid roogi ning ei nurise mitte millegi üle. Olen üpris kriitiline toidu suhtes, kuid sealses restoran Fiores jäin kõigega rahule.

Üldiselt aga majast, sealsest õhkkonnast ja personalist rääkides, tahame teha vaid suure kniksu ja kummarduse. Kogu hotell oli väga puhas ja kena. Mugav oli see, et kõik: spaa, vee- ja saunakeskus, hotell ning restoran olid samas majas. Atmosfäär oli tohutult kaunis ning igal sammul äärmiselt lõõgastav ja rahulik. Spaa osa oli lausa lummav. Kõikjal mängis idamaine meloodia, ruumid olid täidetud küünaldega ning heade aroomidega. Peale hoolitsust said võtta hetke, juua teed või vett ning lihtsalt istuda imekaunis puhkeruumis. Personal oli väga viisakas ja meeldiv. Hoolitsusi läbi viinud spetsialistid olid teadlikud sellest, mida nad teevad ning loomulikult tegid nad seda väga hästi ja professionaalselt. Teenindus registratuuris kui ka restoranis oli sõbralik ning kindlasti tagasi meelitav.
Nagu lugeda võib, ei olnud mitte midagi, millega me rahule ei oleks jäänud. Rakvere Aqva Spa on koht, kuhu minna kui tahad tõeliselt puhata ja olemist nautida. Kuna ma ei seadnud endale enne minekut mingeid ootusi ega ettekujutusi, ei pidanud ma ka milleski pettuma. Hindasin ja nautisin igat hetke. Miss Raplamaana tänan siikohal siiralt ja otse südamest kõiki inimesi, kes selle võimaluse mulle andsid. Aitäh korraldajatele ning Aqva Spaale unustamatute elamuste eest.