Teisele kohale tuli Kuressaare Ametikoolist Tuule Kivihall ning kolmandale Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakoolist Karina Uibopuu.

Kuressaare Ametikooli õpilane Tuule Kivihalli ütles, et valis koka eriala, kuna naudib head toitu ja selle valmistamist. "Otseselt lemmiktoitu mul ei ole, maitseb kõik, mis väärtustab toorainet, on tehtud armastusega ja mekib hea," kirjeldas Kivihall.

"Noorkoka võistlusel panevad noored ennast proovile, püüdes leida toidukorvist sobivad toorained ja kõigest sellest valmistada midagi maitsvat, säravat ja head,” märkis Kivihall. Kivihalli sõnul on Noorkoka võistluse puhul kõige mahukam osa harjutamine ja eeltöö, sest välja tuleb mõelda täpsed retseptid, otsida õiged töövahendid, läbi mõelda töökäigud jne. "Võistlus ise on aga rohkem õnne küsimus, kas veab ja läheb nii, nagu treeningutel või sootuks teisiti,” selgitas Kivihall. Ta lisas, et kindlasti ei saa võrrelda võistlust tavalise tööpäevaga restoraniköögis.

Eesti Peakokkade Ühenduse presidendi Rudolf Visnapuu sõnul Eesti noorkokkade tase aina tõuseb, mida tunnistavad tippkokad nii Eestist kui välismaalt. "Sajad inimesed jälgisid, kuidas võistlejad oma kunstiteoseid valmistasid ja taldrikule välja panid ning kõige sellega pidid noored hakkama saama ilma õpetaja juhendamiseta,” kirjeldas Visnapuu võistlust. Ta lisas, et sel aastal oli noorkokkadele kõva pähkel kadakamarjade kasutamine järelroas.

Noorkokk 2014 tulemused:
1. Maksim Žolobov
2. Tuule Kivihall Kuressaare Ametikool
3. Karina Uibopuu Kehtna Majandus- ja Tehnoloogiakool
4. Igor Ugnivenko Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus
5. Konstatin Morozov Tallinna Teeninduskool
6. Maria-Helena Aljas Haapsalu Kutsehariduskeskus
7. Laura Murd Tallinna Teeninduskool
8. Kädy-Liis Vään Tartu Kutsehariduskeskus
9. Kristjan Lukas Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskool
10. Siim Aro Pärnumaa Kutsehariduskeskus
11. Taivo Tokman Rakvere Ametikool
12. Liis Kasemets Valgamaa Kutseõppekeskus
13. Julia Ryzhkova Narva Kutseõppekeskus

Võistlus oli individuaalne ning igal osalejal tuli valmistada pidulik roog. Pearoa kohustuslikud toorained olid seakarree kondi ja kamaraga ning valge kapsas. Desserdi valmistamisel tuli kasutada munakollast ja porgandit. Võistluste toidukorv koosnes peaasjalikult eestimaisest toorainest.

Roogade valmistamiseks oli võistlejatel aega kolm tundi. Professionaalne viieliikmeline žürii hindas iga toidu puhul maitset, roa välimust ning võistleja töövõtteid ja professionaalsust.

Võistlus "Noorkokk" toimub alates 2005. aastast. Ürituse eesmärk on tutvustada kokaametit ja näidata Eesti avalikkusele uuenduslikke ja noortepäraseid lähenemisi kokakunstile. Võistlus on hea võimalus teadvustada õpilastele täisväärtusliku toidu tähtust nii enda kui oma kaaslaste toidulaual.