Geide kohta on avaldatud igasuguseid arvamusi. Nad on heaks teemaks, sest ühiskond on nende suhtes vastakas - mõned ütlevad, et las nad olla, ega nad midagi halba tee ja teised tahaks nad lihtsalt ära tappa lasta. Miks?

Ise olen esimesse gruppi kuuluv - mul on tõsiselt suva, kes kellega magab, suudleb ja kes keda armastab. Minugi poolest võivad nad kasvõi tänaval käest kinni kõndida. Kas see segab mind? Ei. Kas peaks? Arvan, et ei. Ma ei mõista inimesi, kes "teistele voodisse ronivad" ja neid lahterdavad.

Igal inimesel on oma elu. Oma mõtted ja oma mull. Miks peaksin siis mõne gei (või ka hetero) mulli tungima. Tema mõtteid ja elu uurima? Miks peaksin ma kedagi selle järgi lahterdama, mida ta teeb. Eriti, kui ta tegevus mind absoluutselt ei mõjuta.

Ja kui mõni meessoost isik tulebki mulle kui mehele külge lööma - viisakalt on ju võimalus ära öelda. Geid ei ole seksistlikud fetisistid. Nad ei vägista väikseid lapsi ja sageli, nad on hoopis huvitavama mõttemaailma ja -viisiga kui heterod.

Leian, et sel on lihtne seletus - geid ei keskendu seksile. Neid ei huvita, kas või kellega sina seksid. Miks peakski? Tänu sellele, et nad nii palju seksile ei mõtle, on nad avastanud elus palju teisi aspekte. Sellepärast ongi parimad moeloojad, kunstnikud ja muud loovinimesed sageli geid - nad ei keskendu elus seksile (ja seejuures soo jätkamisele) vaid näevad ka muud.

Ja mis siis, kui nad ei jätka sugu? Neid on kokku vaid umbes kümnendik rahvastikust. Ma ei usu küll eriti, et nad suudavad kuidagi heteroid geideks pöörata, et need sugu ei jätkaks ja mõne ajaga maailma rahvastik välja sureks. Alati on ju need vähemalt 90% heteroid, kes rõõmsasti lapsi teevad. Muidugi ei arvesta ma siinkohal vallalisi, kes on ju põhimõtteliselt geidega samal pulgal - nad ei jätka sugu.

Et siis need, kes arvavad, et geid sakivad, on kõik abielus ja omavad vajalikku 2-3 last, et ikka Eesti rahvast edendada?

Igatahes ei leia mina põhjuseid, miks geisid vihata. Nad ei edenda sugu, kuid seda ei tee ka vallalised ja on ju inimesi, kes ei soovigi lapsi saada. Samas, okei, nad teevad voodis igasugu asju, aga on see siis minu asi? Ja on see Sinu asi? Ja vahel nad löövad külge neile, kellele seda vaja poleks, aga alati on võimalus viisakalt keelduda. Nad ei vägista igaüht ära, kes midagi nende meelevastast teeb.

Mis seal siis vahet on, kes kellega magab, kes keda suudleb ja kes keda armastab?

Avalda arvamust - kirjuta lugu, kasutades spetsvormi või e-postita kiri noortehaal@delfi.ee