Sarja autorid on loonud igale tegelaskujule oma kindla stiili, mis iseloomustab tema karakterit kõige paremini. Serena, Blairi ja teiste tegelaste välimuse eest hoolitseb kostüümistilist Eric Daman, endine “Seksi ja linna” kostüümidisaineri Patrica Fieldi assistent, mis seletab, miks kohati meenuvad “Gossip Girl’i” vaadates just “Seksist ja linnast” pärit tegelaste silmapaistvad kostüümid.

Võiks arvata, et näitlejad kannavad sarjas alati riideid, mis pole tavalistele inimestele kaugeltki taskukohased, kuid Eric Daman tunnistab, et kasutab sarjas tihti asju, mis on pärit näiteks H&M'ist.

Millise tegelasega sarnaneb sinu stiil kõige rohkem? Kindlasti leiab igaüks “Gossip Girli” tegelaste riietusest nippe, mida oma stiiliga kombineerida ja katsetada. Blair Waldorfi stiil on klassikaline ja šikk, kuid samal ajal kaasaegne ja nooruslik.

Blairi outfit'id on stiilselt retrod ja koolitüdrukulikud, seda iseloomustavad ka erinevad peavõrud ja peapaelad, mis on sarjas juba tema võtmeaksessuaariks saanud. Tema garderoobis domineerivad seelikud, kleidid ja erinevad triiksärgid. Tüüpilisele Blairi look'ile annab viimase lihvi mingid värvilised elemendid riietuses, olgu nendeks siis sukad, peapael või kott.

Serena van der Woodseni stiil vastandub täielikult Blairile. Serena puhul jääb mulje, nagu ta ei pööraks riietusele suurt tähelepanu, kuid lõpptulemus on alati muljetavaldav. Serena stiili võiks iseloomustada kui boheemlaslikult šikk ja mugav. Värvide poolest on rõhk tuhmidel ja soojadel toonidel nagu beež, pruun ja hall ning olulisel kohal kihiline riietus ja hipilikud aksessuaarid.


Jenny Humphrey stiil on võrreldes esimeste hooaegadega suure muutuse teinud. Praeguseks on Jenny saanud vanemaks ning roosad ja lillelised kleidid on asendunud mustade kleitide ja nahkjakkidega. Taylor Momsen, kes kehastab Jenny't, on öelnud, et nüüd sarnaneb Jenny stiil rohkem tema enda isiklikule stiilile. Jenny outfit'id on tema karakterist tulenevalt mässumeelsemad ja julgemad. Jenny look'ile paneb punkti tume silmameik ja cool kaabu.

Vanessa Abramsi tegelaskuju on pärit nö. getost ja ta pole üles kasvanud rikaste Upper East Side'i noorukite seltsis. Seega on tema lähenemine riietusele vabam ja lõbusam. Teda eristabki kõige rohkem julgus katsetada erinevate värvide ja mustritega.

Teda võib kohata nii kitsastes teksades, dressipluusis ja ketsides kui ka kleidis ja kontsades. Vanessa look'i puhul mängivad aksessuaarid olulist rolli, ka ehete puhul on põhirõhk värvidel ja erinevate kombinatsioonide katsetamisel.