Teisele kohale tuli Võrumaa Kutsehariduskeskuse meeskond koosseisus Piret Rummi, Kätlin Jõgi, Egle Toom ja Ivo Vals ning neile järgnesid Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist Raul Rajang, Siim Reedo, Taavi Puusepp ja Gristel Suurmets.

Võistlustel pidid kõik meeskonnad sooritama teooriatesti ning looma turundusstrateegia e-tervise mobiilirakendusele Aiden ja selle haarava esitlusega žüriile n-ö maha müüma.

„Võistlusülesanne oli keeruline, kuna äppide turundus oli kogu meeskonnale võrdlemisi võõras ning teha tuli palju uurimistööd,” ütles Tartu Kutsehariduskeskuse meeskonna liige Älice Kääramees. Tema sõnul andis Äripäevade võistlus neile väärtusliku kogemuse pingelises olukorras meeskonnatööst ja avalikust esinemisest. „Me kõik valisime ärikorralduse eriala, kuna soovime tulevikus midagi suurt ise ära teha ja olla tööandjaks teistele,” lisas Kääramees.

Žürii hinnangul oli võitjatel realistlik sihtgrupi valik, arvestamine eelarve vahenditega, tugev loovidee ning suurepärane ettekanne, mis veenis, et nemad on koostööpartnerid, kel on sisemist veendumust ja jõudu projekt lõpuni viia. Žüriisse kuulusid e-tervise mobiilirakenduse Aiden asutaja Rait Arro, SA Innove spetsialist Aili Kõiv ja majandusõpetaja Kristel Rannaääre.

Võistlustulle astusid 28 kutseõppurit Tallinna Majanduskoolist, Pärnumaa Kutsehariduskeskusest, Narva Kutseõppekeskusest, Kuressaare Ametikoolist, Võrumaa Kutsehariduskeskusest, Tartu Kutsehariduskeskusest ja Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist.