Minevik on aga läinud ning pole vaja seda päevast-päeva endale meenutada, et mäletada, kui raske ikka oli ning mida kõike sa läbi oled elanud. Mitte kellegi minevik pole olnud läbinisti päikest ja naeru täis, kuid pole põhjust seda mõnes mõttes rasket minevikku oma elu probleemide ja hetkede põhjuseks tuua. Sul on igal sekundil võimalus keerata oma elus uus leht ja jätta minevikuga jäädavalt hüvasti.

On inimesi, kes räägivad, et lapsepõlves kannatatud vägivalla pärast on nad nüüd enesessetõmbunud ja arglikud. Neil on aga võimalus seda muuta ning teha midagi sellist, mis neid muudaks rohkem selliseks inimeseks, kes nad olla tahavad. Tihti seda aga ei tehta ning selle asemel räägitakse igale kolmandale inimesele oma kurvast minevikust ja sellest, et nüüd on juba hilja ennast muuta.

Hea uudis on see, et mitte kunagi ei ole hilja mitte millegi jaoks. Kui sulle ei meeldi olla selline arglik, omaette tiksuv inimene, siis unusta oma minevik ja sellest rääkimine ning tee esimene samm oma elu muutmiseks.

Rahva seas on levinud arvamus, et need edukad ja rikkad inimesed on elanud roosilist elu ja seepärast on nad nii õnnelikud. Ilmselgelt see nii ei ole ning nii mõnigi neist on elanud väga rasket elu. Sirvisin natuke ühte raamatut ja leidsin sealt järgnevad faktid tuntud inimeste kohta.

Halle Berry oli kodutu ning pidi magama New Yorgi varjupaikades, kui ta algaja näitlejana tööd otsis.

Rob Thomas bändist Matchbox 20 oli kolm aastat kodutu, elades rannas ja magades pargipinkidel(Arvad veel, et su minevik on kõige hullem?)

Joss Stone'il on düsleksia ning ta kukkus 16-aastaselt koolist välja.

Christina Aguilera kannatas koos oma emaga isa vägivalla all.

Oprah Winfrey'd pilastati ja kasutati tema sugulaste poolt füüsiliselt ära, kui ta oli üheksa aastat vana. Ta jooksis kodust minema ja jäi neljasteistkümne aasta vanuselt rasedaks.

Kõigil inimestel siin maailmas on omad läbielamised, kuid mõned neist on suutnud oma minevikuga hüvasti jätta ning elavad nagu midagi halba poleks juhtunudki. See on sinu enda valik, kas sa elad oma minevikus ja tassid seda kogu elu kaasas või teed otsuse ta minema saata ja elada hetkes.

Sinu minevik ei ole põhjendus, miks sa ei peaks midagi saavutama ja miks sa ei võiks olla keegi teine kuskil mujal, kui seal  kus sa praegu oled.