Mina leian, et kõige tähtsam on see, et need kaks inimest kes on üksteist leidnud oleksid koos õnnelikud ja endaga rahul! Kui mees ja naine üksteist armastavad, siis nemad on ju õnnelikud. Samamoodi on ka siis, kui naine armastab naist või siis mees armastab meest!

Kindlasti ei saa samast soost armastajaid pidada ebanormaalseteks, sest kui nemad on valinud endale sellise elu, siis on see nende enda valik ja see on täiesti nende enda asi, kas nad eelistavad vastassugupoolt või siis samasoo esindajaid. Kedagi ei tohi sellepärast solvata ega alahinnata!

Kui meie suhtume neisse halvasti ja negatiivselt, siis nemad vastavad meile samaga! Võibolla on nende arvates see imelik, kui mees ja naine on armunud? Meie ei tea ju seda, kuid seepärast peamegi neisse suhtume sellisena nagu nad on ja me peame neid võtma nagu tavalisi inimesi.

Olen näinud linna tänavatel homosid, ma leian, et selles ei ole midagi imelikku, nad on õnnelikud ja naeratavad mõnusasti mööda minejatele. Vahel jääb tunne nagu oleksid nad õnnelikumad kui need paarid, kus armastatakse vastassoo esindajaid. Osades homopaarides on nii, et üks käitub nagu naine ja teine on mees, kuid leidub ka selliseid homopaare, kus mõlemad mehed käituvad nii nagu mehed ja täidavad neid ülesandeid, mida täidavad mehed. Variante on igasuguseid!

Meedias on isegi räägitud, et geid on sõbralikumad kui tavalised mehed, kuna nende elu on stabiilsem ja nad on õnnelikud ning rahul igatepidi oma partneriga. Ma usun, et homodel on ühest asjast kahju — nad ei saa kunagi lapsi ja nad ei saa kedagi üles kasvatada. Loodan, et see neid nii väga ei häiri ja nad saavad siiski ennast õnnelikuna tunda! Nagu ma juba ütlesin, ei leia ma selles midagi halba kui kaks samast soost esindajat üksteist armastavad. Ja kui nad tõesti teineteisest väga hoolivad ja armastavad üksteist, siis võivad nad ju ka abielluda jne.

Mina leian, et neil on samasugused õigused nagu meilgi. Minumeelest on geid täiesti normaalsed inimesed. See on kõige tähtsam, et inimene saab olla õnnelik! Võibolla mõnedel inimestel ei õnnestu vastassoost isikutega nii hästi suhet arendada, sest nad on neile valetanud või neid petnud või lihtsalt nad ei sobi nendega ning seepärast ongi neid hakanud huvitama samast soost isikud. Ja mis on selles halba?

Mina leian, et parem olgu inimesed siis samast soost inimestega koos kui kannatada ja kurvastada vastassoost isikuga, kuna ta lihtsalt ei sobi temaga! Igal inimesel on õigus olla õnnelik ja ma arvan, et igaühel on õigus leida endale see sobiv tee, mida mööda minnes saab ta õnnelikuks. Ja kui inimene tahab jagada oma elu samasoo esindajaga, siis soovin ainult edu ja õnne neile!