Tubli kirjutaja TheSidrun rääkis sellest, kuidas noored tahavad tihtipeale liiga vara täiskasvanuks saada. Selleks looks sai ta innustust ühest Dr. Noormannile esitatud küsimusest. Vaadake järgi SIIT! TheSidrun saab 10 eurot taskuraha!

Oma murest seoses praktikakoha leidmisega kirjutas rahvaajakirjanik Milki, kes rääkis enda kogemuse põhjal, kui raske on noorel õppijal praktikakohta leida. Lugu saate lugeda SIIT ning Milkit premeerime 15 euroga!

Kuidas võivad kõik saada ilusateks ja enesekindlateks? Enesekindluse valemit esitles meile Mariinx, kes saab auhinnaks 15 eurot.

Põneva loo saatis meile üks tudeng, kes rääkis, millist põrgut tema ühikas elades kannatama peab. Palju ärevust tekitanud kirjutis saab preemiaks 10 eurot. Loe seda SIIT!

Noorte häälde kirjutas kasutaja Loolo ühest põnevast kooliprojektist. Kui mõnel päeval pinginaaber puudus, said talle “asenduse”. Loe artiklit SIIT ja Loolo saab 15 eurot taskuraha!

Sina, kes sa midagi arvad või teistele midagi rääkida või öelda tahad, just Noorte hääles on sul võimalik sellega lagedale tulla! Proovi kätt kirjutamises, jaga oma mõtteid ja kogemusi teiste Eesti noortega! Registreeri end rahvaajakirjanikuks, kogu punkte ning võida auhinnaraha veel lisaks!