1. Tuhni oma kapist välja kõik mugavad ja õhukesed riided

Suvel tuleb mõelda võimalikult vähe ebamugavatele ja muudele segavatele teguritele. Mina panustaks sellel aastal möödunule vaadates pigem võimalikult õhukestele kehakatetele.

2. Unusta televiisor

Peida kappi kõik DVD-mängijad ja DVD-d ja otsi välja palju CD'sid ning lae iPodi aku täis. Telekas ja suvi on olnud üksteise vaenlased alates teleka areenile tulekust.

3. Mõtle juba varakult välja kohad, kus saaks õhtuti sõpradega hängida

Jalutuskäigud ja sõpradega kuskil koos vabas õhus istumised võivad saada meeldejäävaimateks mälestusteks kogu suve juures. Kõige paremad kohad on muidugi näiteks skatepargid, kus on koos hulgaldaselt noori ning saab tekitada uusi tutvusi. Samuti pole halb mõte oma rula või ratas kuskilt tolmuhunniku alt välja otsida.

4. Püsi vormis

Väga hea eesmärk on hakata suvel hommikuti jooksmas käia. See on  hea viis kuidas tagada hea tuju terveks päevaks ning parandada sügisel oma sporditulemusi. Samuti on ilusatel ilmadel lausa kohustuslik käia vähemalt korra end meres kastmas.

5. Tegele oma hobidega! Kui sa oled musikaalne inimene, siis ürita võimalikult palju muusikaga tegeleda

Tee näiteks oma bänd. Suvel on juba piisavalt aega harjutamiseks ja esinemisteks. Loovtegevus on hea viis, kuidas igavusest välja rabeleda. 

6. Üritada säilitada suhteid sõpradega

Suvi on ju teada-tuntud periood, kus paljud sõbrad üksteisest kaugenevad. Eriti kehtib see fakt klassikaaslaste puhul. Küsi juba varakult kõigi käest mis neil plaanis on, et sa saaksid ka endale plaane teha. Kindlasti muretse ka nende kõigi kõikvõimalikud kontaktid.

7. Igavuse peletamiseks helista sõbrale

Kutsu ta näiteks enda juurde või lihtsalt lobise tühjast-tähjast. Ole alati avatud ka kõige hullumeelsematele ideedele - neist saavad sinu kõige paremad mälestused.

8. Võta käsile mõni hea raamat

Nii ei hakka päevitades või kodus olles igav ning samuti saab vaheldust ajakirjadest ja -lehtedest. Ma ei leia raamatukogudes käimises midagi imeliku ning minu arust on see äge, kui inimene suudab ennast pühendada millegile kindlale.

9. Mine suveks tööle

Malevanimekirjad on küll juba suletud, kuid hästi otsides komistad kindlasti mingi hea tööotsa otsa.

10. Muuda ennast ja enda välimust

Nii saavad koolis sügisel kõik positiivse šoki, kui nad sind näevad. Mõtle välja milline inimene sa olla tahad, ning ürita see kõik täide viia.

11. Tee oma toas suurpuhastus

Ilmselt polnud kevadel selleks tahtmist, viitsimist ega aega. Kuid nüüd on selleks paras aeg, sest kopitanud kapist võib leida palju huvitavaid asju, mille olemasolu sa juba ammu unustanud olid.

Pea meeles, et sul pole piire!

Tee kõike mida su süda lustib, ning mis sind õnnelikuks teeb. See on sinu suvi.
Need kõik on väga lihtsad ja täiesti teostatavad ideed, aga paraku paljud unustavad tihti lihtsuse salapära...

Pidage alati meeles: ainult igavatel inimestel on igav!

Kui ka sinul on häid nippe jagada, kirjuta need kommentaaridesse!