"Tsau Imre, Imre olen. Mina olen sina, 12 aastat hiljem. Said kreepsu? Muidugi said, ma tunnen sind. Paremini kui sina ennast. Kas sa tead, et sul ei ole enam kunagi nii häid hindeid kui praegu? Jep, sa vahetad järgmisel aastal kooli, aga sa vist juba mõtled sellele juba praegu. Ära lihtsalt hakka seda järgmine päev kahetsema, see oli päris õige otsus. Mõistad seda õige pea. Mõtle pisut sellele, kui palju sul on päras tunde aega. Tunnid lõppevad vist kusagil poole kolme-nelja paiku. Mida sa teed ülejäänud ajaga? Okei, õpid ja nii edasi, aga mitte terve õhtu. Mõtle selle peale. Mõne aasta pärast ülikoolis ei ole sul üldsegi nii palju aega enam. Naudi seda aega, või ma ei tea, ära passi niisama. Varsti lähed sa solfedžot õppima. Ole hea ja tee nii, et esimene tund ei jääks viimaseks tunniks nagu mina tegin. Ära mõtle nii, et oled juba palju aastaid ilma selleta hakkama saanud ja kõik läheb libedalt. Ei lähe. 
Aga üldiselt, ära muretse ja ära põe väga palju mingite olmeliste asjade pärast. Räägi oma perega asisematel teemadel vahel. 
Hakka teadlikumalt muusikat kuulama ja raamatuid lugema ja teatris käima, on tulevikus teatrikoolis võib-olla lihtsam (jaa-jaa, oh my god! Sa lähed teatrikooli ja siis Rakvere teatrisse tööle ning osaled ühes noortelavastuses (vaata alt), kus sa pead kirjutama kirja 14-aastasele minale.. Ära lolliks mine!)"

Imre Õunapuud saab mängimas näha Rakvere Teatri uues noortelavastus "See kõik on tema". Andrei Ivanovi teksti on lavale toonud Helen Rekkor, osades Imre Õunapuu kõrval Tiina Mälberg.

Kuidas sul läheb? Kas mõtled vahel, et tunded ei mahu sisse ära ja kõik ümbritsev näib nii ärritav ja nõme? Kas juhtub, et vahel ei viitsi või ei oska hoolida, aga kui juba hoolid, siis ei oska lõpetada? Kas tunned, et palju kergem kui silmast silma suheldes, on kontakti leida ja end avada internetis?
Kas tead, mis tunne on end kellegi teise rolli asetada ning näha maailma võõra pilguga?
Kas kujutad ette, mis tunne on olla leseks jäänud üksikvanem, kelle kasvatada ja kujundada on just üks selline, ühe vanema kaotanud teismeline. Kas oskaksid? Kas teeksid kõik õigesti?
Näidendis "See kõik on tema" võtab üksikvanemast ema ette sotsiaalse eksperimendi, et jõuda lähemale oma võõraks jäänud pojale. Mängu ja elu piirid hägustuvad. Iga käik viib lähemale suuremale kaosele ja iga viga maksab end sajakordselt kätte. Kaalul on usaldus ja elu.
Kas mängime?

Mitmetahulise virtuaalse maailmaga lavastust saab näha sel kevadel nii Rakveres kui üle-Eesti väiksemates ja suuremates teatrimajades. Teatrisse on oodatud noored alates 14. eluaastast.

Lisainfo mängupaikade kohta SIIT!