Mis on sinu jaoks tants?
Tants on minu elustiil ja kutsumus. Tänaseks ka minu elatusallikas, kuid tants oneelkõige minu suurim kirg. Tants on vahend, millega ennast harin.

Mida tants sulle annab?
Tants annab minu ellu eelkõige positiivsust. Mul ei saa sellest kunagi küllalt. Nüüd treenerina olles on kõik mu tantsijad justkui minu pere, minu oma lapsed.

Kas sul on olnud vahel raske ja oled tundnud, et enam ei jõua ja annad alla?
Kui sellised mõtted on ka peas olnud, siis need on kestnud maksimaalselt ühe päeva. Hommikul ärgates on jälle positiivsem suhtumine ja mõtled sellele, kuidas edasi minna. Sellised nn raskemad hetked olid siis kui käisin veel gümnaasiumis. Koolis oli nagu ikka pinge peal, pidevalt kontrolltööd ja ettekanded. Lisaks oma trenn 10 ja enam tundi nädalas, millele lisandus treeneritöö paar tundi nädalas. Tihti toimusid võistlused, kuhu minnes tahtsin alati olla parem, kui eelmine kord. Pigem tuleb rasketel aegadel mõttesse, kui kerge oleks näiteks toidupoes töötada või olla mõnes kohvikus ettekandja. Lähed koju ja töö jääb töö juurde. Tantsutreenerina on töö igal pool kaasas. Uinudes isegi mõtled, mis kõik järgmisel päeval ära vaja teha ja mõtlen näiteks, millal meilidele vastata, millal tantsu mõelda, millal kostüüme õmmelda, et kõik vajalik valmis saaks.

Millised on Sinu suurimad saavutused?
2010. ja 2013. aastal Disco Dance freestyle Euroopa Meister; 2012. aastal pronksmedal; 2012. aastal Disco Dance solo Euroopa Meistrivõistluste 9.koht; Koolitantsu kolmekordne laureaat.
Mitmekordne Eesti Meister Disco Dance, Disco Dance Freestyle, Show Dance kategooriates. Disco Dance World Cup 1.koht aastatel 2010 ja 2012.

Miks sa hakkasid treeneriks?
See kõik oli nii loomulik käik. Ühel suvel, tantsulaagris olles, sai esimesed tantsutrennid pisematele antud ja sealt edasi see läks. Kuna tantsinud olen kõik 9 aastat disco dance tantustiili, milles Eesti treenerid puuduvad siis tundus see ainuke loogiline käik, kuidas antud tantsustiili Eestis arendada.

Kus kohas sa trenne annad?
Põhi stuudioks on enda juhitav V.A.T Stuudio Tallinnas, lisaks kord nädalas ka Laine Mägi Tantsukoolis, Pärnus. Sügisel alustasin ka tööd vesiaeroobika treenerina.

Miks just vesiaeroobika treener?
Tehti pakkumine, ilma milleta ma kindlasti poleks selle ala peal. Kuna mulle uued väljakutsed meeldivad, siis ilma mõtlemata võtsin selle väljakutse vastu. Läheks muidu liiga töiseks, kui ainult tantsusaalis oma päevad veeta.

Kas sul on iidoleid?
Otseseid iidoleid pole. Eeskujusid, keda alati imetlen, on tohutult. Peamiselt välismaa tantsijad.

Kas tants häiris Su tegemisi, kui õppisid keskkoolis?
Tants võttis kogu mu vaba aja. Veetsin parema meelega aega tantsusaalis, kui kodus õppides. Olen inimene, kes teeb vaid seda, mis meeldib. Tants on tõesti ainuke ala, mis mind köidab. Igasugune matemaatika, keemia ja füüsika pole minu teema. Sain küll keskmise tulemusega ja ilma suurema pingutuseta kooli lõpetatud, kuid koolis käisin vaid kohusetundest, mõtted olid ikka ainult tantsumaailmal ja lugesin tunde, millal koolis pääseb tantsusaali. Teadsin juba põhikooli lõpus, et tants on ala, millele pühendun elu lõpuni ja seadsin tants prioriteediks number üks, kool jäi alati teisele kohale.