Meil on väga head õppimis- ja elamistingimused. Lisaks mitmed ainulaadsed erialad. Järvamaa Kutsehariduskeskuses on võimalik teha lähemalt tutvust kalade, hobuste, lehmade, karus- ja muude loomadega ning õppida kõike, mis on nendega seotud. Eraldi saab aidata loomi, õppides loomaarsti abiliseks.

Ehitust on võimalik õppida traditsioonilisel erialal, aga lisaks võib valida ka teedeehituse valdkonna. Teedeehitusmasinad on tänapäeval keerukad, aga meil on kohapeal olemas tipptehnoloogia. Alustuseks tuleb küll harjutada simulaatori taga, mis on nagu arvutimäng.

Lähemalt saab meie juures tundma õppida arvuteid ja arvutiprogramme ning kõike muud IT-sse puutuvat. Kellel aga on vaja süvendatult saada oskusi puhastustöödes või vastavate tööde korraldamisel, siis Järvamaa Kutsehariduskeskus on just õige koht.

Transport ja kaubandus on arenev valdkond. Meil saab õppida kaubakäsitlejaks, veokorraldajaks, logistikuks, laohoidjaks, müüjaks. Head oskused saab müügi- ja ärikorraldusest ning väikeettevõtlusest. Kui hing kisub autode poole, siis õpi autotehnikuks või autodiagnostikuks. Ja kui on vaja elule veidi särtsu, siis vali elektriku amet!

Meie moto on: õppimine on südameasi!

Järvamaa Kutsehariduskeskus asub Paides Tallinna 46 ja Säreveres Tehnikumi 1
Lisainfot saab: kool@jkhk.ee või tel. 525 3736
Uuri lähemalt: www.jkhk.ee

Tule ja tutvu Järvamaa Kutsehariduskeskusega ka 7.-8. märtsil kutsehariduse suursündmusel Noor Meister 2014, www.noormeister.ee