Jah, meil on muresid. Jah, neid on palju! Esiteks, probleemid armastusega — lahkuminekud, tülid, ühepoolne armastus. Kõik need on tänapäeval tuttavad teemad. Samuti probleemid vanematega, koolivägivald, kiusamised. Milleks on vaja seda kõike, milleks kõik see vägivald ja kiusamine? Seda on liiga palju. Seda kõike saab muuta, see kõik on kinni meie mõttemaailmas ja meis endis.

Mõeldes rõõmude peale, siis neid on samuti palju. Poistega väljas käimise, sõpradega hängimise ja pidudel käimisega on enamik teismelisi kokku puutunud. Mõnele noorukile toob ka näiteks see rõõmu, kui ta saab lihtsalt kodus olla, võtta teetass kätte, lugeda raamatut ja sukelduda teise maailma.

Me kõik oleme vahel mõelnud, kas me kuulume siia maailma ja kui kuulume, siis kuhu täpsemalt? Inimesed on erinevad ja ainus inimene, kes sind muuta saab, oled sina ise. Sina sead endale piirid, Sina oledki enda suurim takistus siin elus. Elu on elamiseks, nii et tee seda, mis Sulle meeldib, millest tõeliselt rõõmu tunned. Haara kinni igast võimalusest, mis sulle antakse ja ära lase mõjutada end teiste inimeste arvamusest, sest see on sinu elu. Võta nendest aastatest kõik, mis võtta annab!