On vihmane ilm, keegi ei viitsi kokku saada, mis oleks parem kui mängida end teleri või arvuti ees segaseks? Mängid näiteks GTA-d või hoopis Super Mariot?

Mängimine võib tunduda üsna lahe ja ohutu, kuid sellel on üsna tumedad küljed. Kui inimese närvikava pole kuigi tugev ja ta kulutab selle noorest peast sõjakatele mängudele, võib tema tulevik olla hullumajas.

Mitu tundi järjest pelamine koormab silmi päris palju ja nii võid endale lõpuks prillid saada või üldse pimedaks jääda. Väga ohtlik on ka see, kui tekib sõltuvus mängudest ja sa lihtsalt ei suuda peatuda, kõik kõrvalised asjad unustad tegemata ja nii võid sa oma eraelu päris metsa keerata.

Liigne mängimine võib tekitada ka kõrget agressiooni. On olemas ka videosi, kus on näidatud, milliseks võib mängur välja kujuneda, ta on äärmiselt ärrituv. Näide sellisest inimesest on üks poiss, kellel ei lähe Unreal Tournament tööle ning ta peksab oma arvutiklaviatuuri katki, ropendab ning lõugab nagu metslane.

Muidugi pole halba ilma heata- tänu arvuti- või videomängudele võib paraneda reaktsioon. Samuti on selline tegevus hea igavusepeletaja. Kui sõber külla tuleb, siis miks mitte mängida mingit rallimängu?

Kui ühel inimesel ajab sõjamäng närvikava sassi, siis teisel võib see hoopis stressi leevendada. Päris hea tunne võib tekkida, kui notid oma mängupuldiga vastaseid.

Mida Sina arvad mänguritest või mängudest?