Varasem esinemis- ja näitlemiskogemus tuleb kasuks, kuid ei ole sugugi filmis osalemise eeltingimuseks. Küll aga ootavad filmitootjad noori võttele väga kindlates värvitoonides kostüümides, sest värvistilistika on “Polaarpoisis” ühel kesksel kohal. Näiteid kostüümide stilistika ja värvigamma kohta näeb Polaarpoisi Facebooki lehel.

Filmivõtetele eelregistreerimiseks tuleb täita ankeet SIIN! Lisaks saada meiliaadressile polaarpoiss@luxfilm.ee endast pilt just selles riietuses, millega Sa võttele tuleks.

Võtted algavad Tallinnas juba teisipäeval, 5. mail ning kestavad 22. juunini. Ankeedis palutakse märkida, millised võttepäevad sobivad kandideerijale kõige paremini.

“Polaarpoiss” on lugu andekast noorest fotograafist Mattiasest, kelle unistuseks on peale keskooli lõpetamist minna Berliini fotograafiat õppima. Tema plaanid seab ohtu armumine hulljulgesse bipolaarsesse kaunitari Hannasse, kes tõmbab Mattiase kaasa sündmustekeerisesse, mis viib poisi seadusega pahuksisse. Päästes Hannat tema enese küüsist, paneb Mattias toime kuriteo, mis ähvardab ta aastateks trellide taha viia. Karistusest pääsemiseks on ainult üks viis – lasta end süüdimatuks tunnistada. Selleks tuleb Mattiasel teeselda ainsat vaimuhaigust, mida ta tunneb – bipolaarsust.

Filmi peaosades on Roland Laos (“Eestlanna Pariisis”), Jaanika Arum(“Free Range”, “Puhastus”) ja Katariina Unt (“Somnambuul”, “Sügisball”). Kaastegevad on Jörgen Liik, Kaspar Velberg, Mirtel Pohla, Indrek Sammul, Henrik Kalemt, Jaan Rekkor, Ene Järvis, Ain Lutsepp, Andrus Vaarik, Rein Oja ja teised.

Film esilinastub 2016. aasta kevadel.