Alexis Neiers (Bling Ringi liige -toim.) ütles politseinikele, et tema ja Nick Prugo veetsid aega trendikas Hollywood Boulevardi baar-restos Beso, kui Prugo sai kõne Rachel Leelt (Blingi Ringi väidetav liider -toim.), kes kutsus noormeest endaga kohtuma. Oli 2009. aasta 13. juuli. Neiers ütles, et teadis, et tol ajal 19-aastased Prugo ja Lee, kes olid endised klassikaaslased, murdsid sisse kuulsuste kodudesse, vahendab Vanity Fair.

Neiers, sel ajal 18-aastane, ütles, et ta oli purjus, "ega polnud kindel, mis toimub", kui Prugo oma valge Toyota Hollywood Hillsis asuva maja ette parkis. Neiers ütles, et ta sai alles hiljem teada, et tegemist oli "Kariibimere piraatide" staar Orlando Bloomi majaga. Tema sõbrad teadsid, et Bloom oli New Yorgis filmivõtetel. Sellise info leidsid noored sellistelt veebilehtedelt nagu TMZ. Kuulsuste kodude kohta infot leidsid nad samuti internetilehekülgedelt ja täpse asukoha panid paika Google Mapsi abil.

Neiersi sõnul väljusid Lee ja teine tütarlaps, Diana Tamayo, sel ajal 19, Lee Audi A4-st ja neli noort kõndisid Bloomi maja poole. Kuigi Neiers ei tahtnud enda sõnul sisse minna, järgnes ta siiski teistele. Tüdruk ütles politseile, et Prugo, Lee, ja Tamayo katsid oma näod kapuutsidega, et peita ennast valvekaamerate eest.

Basseinialalt leidsid noored lukustamata ukse ja sisenesid majja. Sel ööl varastati peaaegu poole miljoni dollari eest Rolexi kellasid, Louis Vuittoni kohver, riideid ja kunstiteoseid. "Mida te teete? Aidake mind siit välja!" karjus Neiers. Siis läks ta välja, oksendas ja urineeris põõsastesse.

Kuulsuse koletis

16. novembril saabus Neiers Los Angeleses kohtusaali, E! tõsielusarja võttegrupp tema kannul. Sarjast, mis algselt pidi rääkima tema elust Hollywoodi peotüdrukuna, sai kroonika, mis näitas, kuidas neiu vanglat vältida üritas. Meedias tunti teda Bling Ringi liikmena. Bling Ring on Hollywoodi lähiajaloo edukaim ja jultunuim vargapunt.

Kohtusaalis lasi Neiers ennast jumestajal puuderdada. Tumedate juustega siresäär kandis miniseelikut ja roosat sviitrit ning kõrgeid Louboutin'e. "Mul on hetkel päris äge kingakollektsioon," ütles ta.

Politseiraport ütles, et Prugo sõnul oli gängi juhiks ameerika-korea päritolu Rachel Lee, kelle isu kallite rõivaste ja Hollywoodi staaride jäljendamise järgi motiveeris noori tegudele.

Noorte pikad näpud omandasid endale järgmiste brändide kaupu: Chanel, Gucci, Tiffany, Cartier, Prada, Marc Jacobs, Dolce & Gabbana, Burberry, Yves Saint Laurent.

Nende kaubamärkide tooteid müüsid noored ka tänaval, sest narkootikumid ja pidutsemine nõudis raha.

Lee ja Prugo mõisteti neljaks aastaks vangi. Teiste karistused olid napimad. Usklikust perekonnast pärit Alexis Neiers pidi vanglas veetma vaid 30 päeva, kuna ametlikult ei suudetud tõestada, et ta oleks nii paljudes vargustes kaasosaline olnud.

Nüüdseks 21-aastane Alexis Neiers on abielus Kanada ärimehega, kellega koos kasvatakse paari maikuus sündinud esiklast Harper Elizabethi. Noor naine kirjutab täna memuaare, et aidata teisi noori, kes on langenud narkootikumide ning alkoholi lõksu.