Tutid ja rippuvad ehted — Chaneli, Louis Vuittoni ja Diori ehetes oli märgata Art Deco ja70ndate mõjutusi. Eriti populaarsed olid disainerite loomingus suured, rippuvadtutid (ingl. k tassels). Soosingus on ka muudest peenikestestmaterjalidest (kettidest, seemnehelmestest, nahast, vääriskividest) rippuvadkõrva- ning kaelaehted.


Massiivne ja minimalistlik — Kuumaks sõnaks sel hooajal on ka puhta ning selge disainigamassiivsed ehted. Paljud disainerid, eesotsas Armani ning Moschinoga,otsustasid kasutada oma kollektsioonides minimalistlikumaid, kuid mitte vähemsilmatorkavaid ehteid. Need ehted on äärmiselt stiilipuhtad ning sobivad hästijuurde pidulikule või rangemale rõivastusele.


Plastik & Pleksiklaas — Kuna kevadsuvises moes on tugevad kuue- ja seitsmekümnendatemõjutused, on ka ehete puhul tunda retrohõngulist värviküllust. Moodi on tulnudvärvilisest plastikust ja pleksiklaasist ehted, mis lisavad ägedust ninglapselikku meelt sinu riietusele. Eriti suures soosingus on kirevates toonideskäevõrud, kantuna mitu tükki ühel käel, mida võis märgata ka Marc Jacobs’i jaMoschino moeetendustel.


Punane kuld — Moemaailmas kerkib igal hooajal üles küsimus, kumb jääb peale, kaskuld või hõbe? Sel hooajal jäi kindlalt peale punane kuld, mis tõmbabtähelepanu ning õhkab luksuslikkust. Punasest kullast käekell on saanud sel kevadsuvel paljudemoesõprade aksessuaariks nr  1.