Muidugi mõeldakse, et väga hea, õppima ei pea, aga osad õpilased tahavad ja peavad aasta lõpus eksamid tegema. Millal siis nendeks õpitakse? Need tunnid ju tulekski järgi võtta.

Hea asi on muidugi see, et lärm ei pane enam pead valutama, kuna seda lihtsalt ei ole. Tavalisel koolipäeval ikka jooksevad lapsed ringi ja karjuvad, kuid nüüd on vaikus. Reedel ei näinudki ühtki algklasside õpilast. Loogiline, kuna hommikul oli koguni -30 kraadi ja põhikooli õpilasedki ei pea sellise külmaga kooli tulema. Muidugi paljud on ka haiged.

Õpetajad muudkui räägivad, et oleme programmist maas ja ei tea, millal me küll järjele saame. Terve nädal oli lihtsalt üks mölutamine. Reedel võttis üks õpetaja isegi uue osa edasi - kolme õpilasega! Nüüd peavad puudujad jällegi iseseisvalt õppima. Kas targem poleks kool kinni panna ja suvel järgi võtta?

Kuna järgmine nädal pole soojemat ilma loota, siis arvatavasti läheb ka see nädal untsu. Niigi on neljapäeval riiklik püha ehk vaba päev. Mis saab nii õpilaste õppeedukusest? Järgmised materjalid tuleb nii kiiresti läbi võtta, et vaevalt keegi need endale nii kiiresti selgeks teeb. Inimesed väsivad.

Reede hommikul avastasime koolis, et aknalaud on jääs. Kohe paks ja kõva jää oli aknalaua ääres. Noh, see ei ole normaalne!