Kui ma keskkoolis käisin, siis olime mina, Laura ja Sandra, lahutamatud sõbrannad. Meid tunti “kuldse kolmiku” nime all ja meie ümber keerles alati elu. Loomulikult ei veetnud me aega ainult kolmekesi, vaid pidasime lugu ka noormeeste seltskonnast.

Me olime vallalised ja silmarõõmud vahetusid meil umbes sama kiiresti kui menusarjas “Bervely Hill 90210”. Üldiselt võib öelda, et minul ja mu sõbrannadel oli poiste suhtes üsna erinev maitse ja — jumal tänatud — on seda ka praegu.

Laura on selline tüdruk, kes võiks saada ilmselt iga poisi, keda ta tahab, iseasi, kes temaga sammu jõuaks pidada. Huumorimeel ja isiksus on tal terav nagu nõel, samas on ta väga hoolitsev ja armas ning kirsiks tordile Scarlett Johanssoni välimusega. Kahe sõnaga väga kaunis ja outgoing.

Kõik see, mis Sandral välimusest puudu jäi, tegi ta tasa oma fantastilise iseloomuga. Ta on kõige armsam ja abivalmim inimene, keda kohata võib. Ja samuti lõbus, just see oli see, mis meid kolme ühendas — meiloli alati fun. Võrreldes Lauraga oli Sandra võrdlemisi tagasihoidlik, eriti poiste seltskonnas, kuid tema hea iseloom võitis sellegipoolest paljude südamed.

Loomulikult vatrasime mina, Laura ja Sandra peale kõige muu, mis meid köitis, ka poistest, kes meile parasjagu meeldisid. Huvitaval kombel oli aga nii, et kes iganes minu või Sandra pilku parasjagu püüdis, meeldis too noormees otsekohe ka Laurale. Ja tegu ei olnud lihtsalt meeldimisega. Just sel hetkel, kui meie mõnda kutti mainisime, selgus, et Laura oleks justkui tollesse noormehesse kõrvuni armunud olnud ja tema sõnul oli üsna selge, et nende vahel on kogu aeg sädemeid löönud ning et neil oli ammu juba “mingi värk”. Loomulikult kuulsime meie esimest korda, et Laura tõenäoliselt eluarmastus on just see noormees, kellesse meie parasjagu kiindunud olime.

Ja nii oli see iga kord. Ükskõik, kes meile meeldis, siis oli Laura sõnul temal selle noormehega ammu mingi “pilkude teema” olnud või palus ta meid, et me talle "nii" ei teeks, sest tema on sellesse poissi ammu kõrvuni armunud ja väga tõenäoliselt tahab saada tema lapsi.

Selline oli siis kuldse kolmiku suurim valupunkt. Kuna me olime noored ja keegi tegelikult mehele minema ei hakanud, siis ei tehtud sellest ka suurt probleemi.

Täna tundub mulle, et hoolimata sellest, et meid ei vaevanud sõbrannade vahele tekkiv igavene kuristik — ühine maitse meeste suhtes — siis ei jäänud probleemid poistega sellegipoolest olemata. Kui poisid välja jätta, siis on Laura endiselt super inimene ja meie kolm oleme sõbrannad siiamaani. Ning Sandra, hoolimata oma tagasihoidlikumast loomusest, on leidnud endale mehe, kes teda tema vooruste tõttu armastab, ja täna on nad õnnelikud lapsevanemad.