Kas sina oled mõelnud sellele, et sinu kallim ei ole kuidagi soe, hooliv ja hea? Kas sulle on mingil hetkel tundunud, et ta äkki ei olegi sinust nii palju sisse võetud kui sina ise? Kas ta ei tee seda, mida sa tahaksid et ta teeks? Küllap mingi eluetapp oled seda kindlasti teinud.

Sellisel puhul eeldatakse, et teine saab ise aru, et mingi probleem on. Näiteks, kui ühele osapoolele tundub, et teine ei pööra piisavalt tähelepanu, ei tee armsaid žeste ning ei väljenda oma tundeid, siis teise osapoole jaoks võib kõik täiesti okei olla ning ta ei saagi aru, et mingi probleem võib teist piinata. Ta lihtsalt naudib suhet ja arvab, et kõik on super. Seepärast peaks kas probleemist rääkima või hakkama ise käituma nii nagu oodatakse, et teine võiks käituda.

Inimesed on ju täiesti erinevad ja ainulaadsed. See, et sulle meeldib saata pikki armastuskirju, et väljendada oma tundeid ja mõtted, ei tähenda, et su kallim peaks sama harrastama. Äkki ta pole kirjutaja tüüpi. Sina aga saad kurjaks, et tema su pikkadele kirjadele vastab paari lausega. Sina nägid vaeva 3 tundi ja tema kirjutab ühe minutiga sulle vastuse.

Aga tead mida...Su silmarõõm võib olla näiteks meisterkokk. Sina võtad tema söögitegemisoskust väga tavalise asjana, kuid kus sa tead, kui palju tal läks aega, et see hea kook valmis teha sulle? Ta avaldab läbi selle sulle armastust. Ta oli valmis leidma selle aja, et seda sinu heaks teha ja koos sinuga süüa.

Üks suur-suur probleem, mis oli ka mul endal, ongi see, et oodatakse teiselt inimeselt samu asju vastu saada, mida ise antakse ja tehakse. Aga iga inimene räägib oma armastuse keeles ja siit tulevadki need probleemid.

Kui sulle aga tundub, et su suhe pole hea, selles pole kirge ja hoolivust, siis ära muutu külmaks ja hakka oma eelduste pärast näitama, et sinu poolt on ka kõik külm. Kui sa sellest inimesest ilma ei soovi jääda oma pubetsemise pärast, siis ole hoopis hästi soe ja tundeline, lase kõik enda seest välja ning tunneta seda energiat, mis sinult temani kandub. Ära blokeeri seda. Varsti sa tunned, et ka tema on soojemaks muutunud ning teie suhe on suurepärane. Suhe on 50:50. Panusta oma 50, et saada vastu tema 50.