Kuristiku kool andis Taurile võimaluse 9. klass uuesti läbida. Öeldakse, et iga algus on raske, kuid tundub, et iga taasalgus on veelgi raskem. Kust leida motivatsioon, et kord juba käidud tee uuesti ette võtta? Tauri leiab motivatsiooni täiesti ootamatult.

Kooli tuleb kehalise kasvatuse tundi külalisesinejaks kulturist Ott Kiivikas, kes Taurile muljet avaldab. Tauri hakkab trennis käima, Otist saab tema mentor ja see muudab poisi elu täielikult. Trennis käimise distsipliin kandub üle ka kooliasjadesse.

Teise veerandi keskpaigaks on Tauri oma elus teinud 180-kraadise pöörde ja isegi koolis on endisest kahemehest saanud priimus. Tauri ise ütleb, et kuna mingil hetkel hakkas aina paremini minema, ei tahtnud ta taset enam alla lasta ja pürgis edasi. Ka teiste üheksandike motivatsioon on tõusuteel ja õpetajate järjepidev töö hakkab vaikselt vilju kandma. Ühised klassi koostegemised jätkuvad, paljud hakkavad tegelema hobidega väljaspool kooli.

Hea lugeja, kirjuta meile oma mõtetest-kogemustest ja anna teada, kuidas leida motivatsioon ning mil moel halvast seisust mäele saada?

Jack&Jonesi ja Vero Moda kinkekaardid võitsid järgmiste lugude autorid:

Võitjatel palume oma kontaktandmed saata noortehaal@delfi.ee, et saaksime auhinnad teieni toimetada!