Kuidas sa tunned end hommikul ärgates, kui äratuskell heliseb kell 6 ning sind ootab superlahe päev sõbranna sünnipäeval? Või kuidas sa ärkad jõulude hommikul, et näiteks ettevalmistusi kella 12-ks teha? Usun,et mõlemal juhul ärkad sa mõnusa tundega ja tunnetad energiat igas rakus.

See on sellepärast nii, et sul on positiivne põhjus olemas, miks ärgata. Juba eelmisel õhtul teadvustasid sa endale, et homme on jõulud ning tuleb vara ärgata, et külaliste saabumiseks kõik super oleks. Sul on motivatsiooni, et ärgata ning hommikul su mälu meenutab sulle veelkord seda ning sa ärkad ilma igasuguste probleemideta.

Seega tuleb meil igal õhtul enda jaoks välja mõelda põhjus, miks ärgata. See põhjus võib olla naljakas või täiesti mõjuv, kuid see peab siiski sind motiveerima varem ärkama. Näiteks võid mõelda, et sa saad homme taas jalgapallitrenni minna. Kui hommikul ärkad, siis sulle ei meenu see, et algab 8-tunnine koolipinginühkimine, vaid meenub see, et saad täna oma kirega tegeleda.

Point on aga selles, et sellesse ärkamise põhjusesse peab tõsiselt suhtuma. Kui sa mõtled, et ah, homme ärkan, sest on reede ja viimane nädalapäev, siis ilmselt see eriti ei köida sind. See asi, mis sind motiveerib, peab olema mõeldud võimsalt, peab sind motiveerima ja peab naeratuse huulile tooma.

Ma olen täiesti kindel, et meil kõigil on midagigi, mille nimel ärgata. Mõnel näiteks kallima nägemine, hobiga tegelemine või mõne ürituse külastamine. See põhjus ei pea olema suur, kuid peab olema sinu jaoks oluline!

Positiivset ja motiveeritud ärkamist kõigile!:)