Reili (18) on säravate silmadega blondipäine Rapla neiu, kes on lõpetamas Rapla Ühisgümnaasiumit. Ta on tegelenud viiulimängu ja saalihokiga, kuid on truuks jäänud laulmisele Rapla Laulustuudios ja ka sportimisele.

Küsides Reililt tema elumoto kohta, siis vastab neiu: "Kuna olen väga rõõmsameelne ning särav neiu, siis üritan elada moto järgi: igas asjas on midagi positiivset, tuleb see vaid leida."

Mis puudutab Miss Raplamaa võistlust, siis kuigi Reili seda ei võitnud, ütleb ta: "Miss Raplamaal osalemine andis mulle eelkõige juurde naiselikkust. Olen hakanud ennast rohkem hindama ning samuti õppisin end paremini tundma nende kolme kuu jooksul. Lisaks sain palju uusi kogemusi, vähenes lavanärv ning loomulikult sain endale suurepärased sõbrannad."

"Ma ei ole sugugi kurb, et ei võitnud, sest arvan, et võitjaks osutus õige neiu ning olen selle üle äärmiselt õnnelik," ütleb Reili ja usub, et võib kõigi tüdrukute eest rääkida, kui ütleb, et selles võistluses on kõik võitjad. "Oleme ühe suure kogemuse võrra rikkamad ning tänulikud, et saime sellest suurepärasest üritusest osa võtta."

Isiklikus plaanis hindab Reili oma lähedastes eelkõige ausust, otsekohesust, heasüdamlikkust ja head huumorisoont ning lisab: "Noormeestes hindan samuti ausust, julgust ning tasakaalukust."

Oma tulevikuplaanidest rääkides usaldab Reili, et tal on soov kandideerida Tallinna Ülikooli psühholoogia erialale.

Fotol poseerib Reili Noorte hääle lemmiku aukirja ja kingitustega, mille panid välja Avon ja The Body Shop.

Vaata ka Purk stuudio videot sellest, kuidas kulges neidude ettevalmistus missivõistluseni!