Just Filmi programmis on täiesti geniaalne film “Poeskäigud”, mille võib ennatlikult tituleerida üheks parimaks filmiks, sest see võitis sel aastal ka Berliini filmifestival noortefilmide peaauhinna ja selleks peab film olma ikka tõeliselt hea. Lisaks ilusale pildikeelele on filmil ka kaasahaarav sisu.

Kaks troopilise välimusega venda ei leia elus oma kohta ja tundub, et peale üksteise ei mõista neid keegi. Vanem vend tutvub kaubamajas töötades aga jõuguga, kes teda oma tiiva alla võtab, kuid kas õigem on kuuluda kurikuulsasse jõuku või on ikkagi veri paksem kui vesi? Filmi saad vaadata veel täna kell 17:00 ja home kell 19:00 Solaris Kinos.

Teine suurfilm, mille esimene seanss Tartus tekitas suuri emotsioone ja mida Tallinnas on võimalik veel 20.11 ja 24.11 vaadata on film “Tapa oma kullakesed”, mille peaosades mängivad Harry Potterina tuntud Daniel Radcliffe ja Dexterina tundud Michael C. Hall. Film räägib kaasahaaravalt ajaloolise peatüki noorte biitgeneratsiooni (Beat Generation) kirjanike kujunemisloost ja nende sõbra salapärasest tapmisest.