1. Tunned, et su tunded arenevad palju kiiremini kui tema omad? Vähetõenäoline. Mehed teadupärast valivad oma kaaslast pigem välimuse järgi, samal ajal kui naised otsivad oma partneris isa nende ühistele tulevastele lastele, seega läheb ilmselt sinul kauem aega, et oma tunnetes kindel olla. Ära närveeri, kõik selgub nagunii ajapikku!
  2. Sa ei pea temast kõike teadma! Guugeldamine ja internetiavarustes oma peika kohta informatsiooni otsimine võib sinult ära võtta võimaluse oma uut silmarõõmu päriselt tundma õppida. 
  3. Ekstüdruku paranoia. On üpris lihtne teada saada, kas ta on oma eksist üle saanud. Kui ta kasutab temast rääkides minevikuvormi, siis raiskad muretsemisele tühjalt aega. 
  4. Viks ja viisakas pruut on alati parim. Või kas on? Pole mõtet näidata end kellegi teisena, suhte algus ongi partneri tugevate ja nõrkade kohtade tundmaõppimise aeg. 
  5. Mõtled, et sa polegi enam nõutud kaup, kuna oled nüüd suhtes? Oled ikka! Need inimesed, kellel on hea välimusega partner, on ka vastassugupoole silmis ligitõmbavamad. 






Allikas: Cosmopolitan