Pikemat kasvu, tavaline 21-aastane poiss, kes on terve elu Tartus elanud on hingega asja juures. Tavapärase joonistamise ajal naudib Andre hoopis digitaalsel viisil maalimist. "Digitaalsel viisil saab rohkem detaili ja värvide vaheldust ning üleüldisemat realismi edasi anda. Lõputu valik erinevaid pintsleid ja tööriistu, millega veel pilti elavamaks muuta," kirjeldab Andre ise. Mis on digimaalimine? See kujutab endast arvutis joonistamist Wacom'i digitaalse laua ja pliiatsi abil. Ehk siis on olemas sellise suur puuteplaat ja eriline pliiats, millega seal peal joonistada, pilti vaadatakse arvuti monitorist.
Andre on ka oma oskuste täiendamise nimel vaeva näinud, nimelt jäi talle selle aasta juunis selja taha Tartu Kunstikooli 3D modelleerimise/visualiseerimise eriala, mida õppis 2 aastat.
Mida näeb Andre end tulevikus tegemas, ta täpselt ei tea, kuid 3D modelleerija eriala pakub talle huvi. Ka digimaalid on hinnatud temaatika. Täpset suunda ta võtta veel ei oska, aga valikuvariantide seas on ka autode disainimine või concept art'i praktiseerimine.
Oma tööde suhtes on Andre üsna tagasihoidlik ja näitustele ei kipu, kuid võtab agaralt tellimusi vastu: "Enamasti teen pliiatsijoonistusi ainult tellimustööna. Neid olen teinud sõpradele ja sõprade sõpradele juba palju. Joonistusi tellida saab minu käest alati, ka digimaale või 3D-ga seotud asju."

"Tegelen joonistamise ja kunstiga sellepärast, et see on oskus, mis mul kõige paremini välja tuleb. Pigem arendada seda ühte, kui kõiki!" lisab Andre lõpetuseks.

Andre tegemistel saab silma peal hoida tema Facebooki fännilehel ja vaata ka tema portfooliot!