Ajateenitusse läksin ma vabatahtlikult, kuna varem või hiljem oleks tulnud seal ära käia. See on ka kohustus, mida võiks iga noormees siiski täita. Pole seal hullu midagi, kui sa ise pole just looder ega viitsi natukene pingutada.

Kui sa ikka pole elus mingil etapil pidevalt füüsilist tööd teinud, siis algus võib jah pisut raske olla, aga sellega harjub igal juhul ära. Eks endal oli nii mõnigi kord raskemaid aegu, aga tuli leida enda jaoks see motivatsiooni allikas, mis aitas vastu pidada. Kindlasti peale 3 kuud oli hea motivatsioon külalistepäev ja eriti linnaluba.

Kindlasti ei tasuks hakata endale iga pisema häda korral kohe laatsaretist mingi režiimi küsima. Päris palju kasutatakse neid mehi ära päevnikena, kes on olnud mingil režiimil ja pole teistega asju kaasa teinud, et linnaloale saaksid need mehed minna, kes on kõik korrektselt kaasa teinud ega pole mingi jamaga hakkama saanud.

Igal juhul soovitan ma kõigil kellel on võimalik käia see teenistus läbi. Leiate seal omale nii mõnegi hea sõbra. See aeg on lõpuks seda väärt.

Mida arvad ajateenistusest sina? Millised on sinu kogemused arstliku komisjoniga? Kirjuta meile kasutades ülalolevat vormi või e-posti teel noortehaal@delfi.ee!