Üldiselt leidub Tallinnas pigem mõttetuid sodimisi, mis pigem näitab linna kui täis lägastatud getot. Ilusaid joonistusi on väga vähe. Kui minna Linnahalli juurde, siis on võimalik leida tõesti ilusaid joonistusi.

Minu arust võiks Tallinnas olla eraldatud kohad, kus ongi seinad ja plangud, kuhu saab teha joonistusi. Juba on olemas võistluseid, kus tehakse grafitit ja see on hea algus. Selle võiks edasi kanda igapäevapilti. Praegu ongi ainult võimalik teha joonistusi kas mahajäetud majadesse, kus on suhteliselt ohtlik või tehakse neid majade seintele, mis muserdab maja omanikku ja ei meeldi ka linnaelanikele.

Ma arvan, et tegelikult peaks vabaaja-kunstnikele rohkem tähelepanu pöörama ja neile rohkem võimalusi andma. Grafiti on kunst, kui seda teha ilusalt, mitte sodida seinale oma nimi ja targa näoga minema kõndida. Seda on tegelikult ju väga hästi näha, kas inimene on pingutanud või mitte.

Graffitikunsti võiks üldiselt ka rohkem õpetada, et arendada tahtjates just seda kunstimeelt, millega on võimalik teha väga ilusaid joonistusi.

Kunstikool võiks pühenduda ka sellele, sest nii paljud noored on tegelikult sellest huvitatud. Näiteks Türi Gümnaasiumis on grafitile leitud väga ilus lahendus ja nii mõnelgi seinal on näha joonistusi, mis muudavad kooli kindlasti palju noortepärasemaks.

Muidugi ei arva ma, et iga kool peaks olema täidetud graffitiga, aga kui kool tegeleb juba kunstiga, siis miks mitte tuua sisse ka graffiti. Minu arvamus graffitist on positiivne, kui sellega on nähtud vaeva ja kui see on tehtud sobivasse kohta.