Riietus on alati olnud see teema, millest räägitakse ning millest rääkimine tekitab vaidlusi ja targutamisi. On neid, kes arvavad, et mida värvilisemalt sa riietud, seda parem ja originaalsem kuid on ka neid, kes arvavad, et tohib maksimaalselt kanda korraga kahte-kolme tooni, et siis on väljanägemine ilus ja korralik.

Samuti on ka inimesi, kes arvavad, et punane ja roosa on jube sobivus, kuid mõned oskavad neid toone nii hästi omavahel sobitada, et suu jääb lahti. Seega, tegelikult ei ole olemas kindlaid reegleid sellest, kuidas riietuda ja mida kanda. See ei oleks kuidagi võimalik, sest igal inimesel on oma arvamus ilust ja stiilist.

Leian, et igaüks peaks kandma seda, mis talle meeldib ja milles ta ennast hästi tunneb. Muidugi ei ole sobilik dressides peole ilmuda, sest neis on mugav olla, aga üldiselt tuleks vaadata sobilikke rõivaid, mis sulle endale meeldivad ning milles end hästi tunned. Kui sa ei tunne end seksikalt miniseelikus, siis kelle pärast sa seda ometi kannad? Vali hoopis mõni seksikas kleit, milles end vabalt ja hästi tunned. Nii seelik kui kleit sobivad peole - seega, milles probleem?

Koolid on kohad, kus riietust vaadatakse väga detailselt ning leitakse ikka midagi, mille kallal nokkida. Vahel tekib tunne, nagu kool oleks moeshow, kus võisteldakse, kellele on kallimad ja ilusamad riided. Lõppude lõpuks, mida me koolis teeme? Moenäitust? Kahtlen selles.

Koolides ongi üheks kiusamise põhjuseks rõivad. Kõik lapsed ei ole rikastest peredest, et lubada endale 50-euroseid teksasid, nad peavad leppima 10-eurostega. Aga tema klassikaaslased ei mõista seda ning norivad teda. Kahjuks koolivorme tänapäeval eriti ei kasutata ning seepärast on koolikiusamine probleem, mis ei lõpe vist kunagi. Koolivormi tagasi toomine kooliseinte vahele oleks esimene suur samm koolikiusamise vähendamiseks.

Noored võtavad palju eeskuju teiste noorte pealt. On kindlaks määratud kindlad standardid, mille järgi riietuda. Ühed rõivad on imelikud ja teised on sajaga "IN". Kui koolis ringi vaadata, siis kohtab palju sarnaseid riietumisstiile. Kuhu on kadunud põnevus? Leian, et moega kaasas käimine ja teiste noorte moodi riietumine muudab tänava pildi väga igavaks ja üksluiseks.

On ilus vaadata, kui inimesel on stiilitunnet ning ta riietub maitsekalt. Korrektne ja ilus riietus mõjub alati positiivselt, kuid ei tohiks unustada seda, et inimene peab ennast selles riietuses ka hästi tundma, muidu kao kogu võlu ning kõigel on hoopis vastupidine tulemus.