Üheks lahkuminekupõhjuseks oli ka üks tüdruk, keda mu poiss juba tükk aega on üritanud endale saada. Minu viskas ta täiesti nurka. Ma ei tea, kas tegin õige otsuse, et ta maha jätsin? Ma igatsen teda väga. Kuidas saaksin igatsust ära hoida?

Vastab Amori nõustaja:

Ütled ise ilusti, et ei tundnud enam armastust ja muretsesid ja nutsid tema pärast liiga palju. Ja kui suhtesse tuleb teine inimene ja poiss soovis kellegi teisega koos hakata olema, siis ei ole ilmselt võimalik enam suhtes olla.

Igatsemine on loomulik ja hea on see läbi elada. Selle perioodi juurde kuulub ka kurbus. Ajapikku läheb kergemaks ja kurbus möödub. Kui Sa ei tundnud ennast enam suhtes hästi, siis ei saa ju koos olla, seda tunnet vältides.

Kui poiss üritas kedagi teist endale saada, siis usun küll, et tegid õigesti, et enam selles suhtes olla ei soovinud. Suhtes on hea olla, kui tunne on õige ja hea ning rõõmu valmistav. Kui head tunnet ei ole, siis tegid enda suhtes hästi, et lõpetasid suhte. Enda suhtes austav ja armastav otsus. Tubli.

Mõtle, mis Sulle headmeelt valmistab. Lugemine, mõne hea filmi vaatamine, sõpradega koos olemine, rääkimine. Igatsust ära hoida ei saagi, aga läbi elada saab. Aja möödudes hakkab Sul parem. Täida praegune aeg oma lemmiktegevustega. Nii keskendud headele mõtetele. Hoia ennast. Parim viis seda teha on võimalikult palju positiivset kogedes.