Kardan, et langen depressiooni. Praegu juba olen nõrgaks jäämas, ise tunnen seda. Ma ei tunne enam elust nii palju rõõmu. Kui temaga olin, siis oli kõik teistmoodi. Tunnen, et tahan temast üle saada, aga mitte kuidagi ei õnnestu: olen leidnud huvisid, et mötteid mujale viia. Ükskõik, kus olen, mõtlen alati talle. Tahan temast lahti lasta, aga ei suuda.

Vastab Amori nõustaja:

Kuus kuud on üsna lühike aeg. Suhted jäävad tugevalt meie sisse, aja jooksul need nõrgenevad, aga päris ära ei kao. See on suur ja ilus osa inimesena kasvamise teekonnal. Kui Sa tunned, et soovid temast lahti lasta, siis on hea endale öelda, et suudad. Selline mõte annab motivatsiooni ja väge seda teha. Aeg aitab. Endale tuleb samuti aega anda.

On väga hea, et oled leidnud endale tegevusi. Võibolla veel uusi meeldivaid tegevusi leida, et energia, mõtted ja tähelepanu mujale suunata. Aga kui Sinu sees on tunne, et soovid eelmisesse suhtesse tagasi, siis võib ka see teostatav olla. Kui mõlemad pooled soovivad. Alati saab otsuseid ja teekonda muuta. Kui tunned ennast vähem rõõmsana, siis tasub kindlasti väga ausalt vaadata üle, mida oma südames soovid ja vastavalt sellele toimida. Ennast hoida ja südame järgi elada on kõige tähtsam.