Kõik sai alguse sellest, et pidime tüdrukuga koos peole minema, mida korraldas üks tema sõbranna. Sellel sõbranna vanemad sõitsid ära nädalavahetuseks kuskile ära ja maja jäi vabaks. Ma ei mäleta täpselt pisidetaile, aga see polegi oluline.

Alguses oli pidu tore nagu ikka, aga minu jaoks oli seal päris palju uusi inimesi, kellega ma polnud varem kohtunud. Võib-olla sellepärast, et ma polnud oma tüdrukuga eriti kaua koos olnud ka. Olime sellel ajal umbes paar nädalat koos olnud.

Peol sujus kõik normaalselt, aga ühel hetkel läksime tülli. Ma isegi ei tea täpselt, miks. Tal oli vist millegi pärast paha tuju. Ta süüdistas mind, et olen liiga tuim, et mul pole peomeeleolu ja et minuga on igav. Mida ma siis ikka tegema pidin? Ma ju ei teadnud sealt kedagi. Aga ma ei arva, et oleksin mingi tuim peorikkuja ka olnud.

Vaidlus läks järjest ägedamaks ja ühel hetkel tormas ta lihtsalt minema. Jooksin talle järele, aga ta saatis mu pikalt. Mõtlesin, et hea küll, las rahuneb maha ja küll pärast kõik jälle korda saab.

Kuna olin ise ka suht närvis ja tuju oli rikutud, siis mõtlesin, et teen paar jooki ja suhtlen teistega. Mul oli sellel hetkel kõigest nii suva.

Mingil hetkel sai õhtu aga järsu pöörde. Jooke sai vist liiga palju ja seltskonnas oli kogu aeg selline tunne, et tahaks veel ja veel, sest nii tore ja lõbus oli. Ma ei mäleta päris täpselt, mis edasi sai, sest olin liiga purjus. Mäletan aga seda, et flirtisin teiste tüdrukutega ja üks asi viis teiseni ning järgmisel hommikul ärkasin võõra tüdruku kõrval.

Mul oli suhteliselt häbi, sest esiteks olin enda tüdrukut petnud ja teiseks oli kogu see olukord lihtsalt nii nõme. Samas ma ei tea siiani, kas midagi üldse juhtus, sest võtsin esimese asjana oma riided ja tormasin minema. Ma pole siiani sellest asjast kellelegi rääkinud ja mul polnud aimugi, kes oli see tüdruk, kelle kõrval ärkasin.