- Sa ei oska lõpeteda ebatervisliku suhet.

Kindlasti näed, kui su sõber on suhtes, mis talle halvasti mõjub ja väga lihtne on talle öelda, et ta selle suhte lõpetaks.

Maailmas on ju palju inimesi ning seda taibates, saab su sõber kindlasti oma ebaloogilistest emotsioonidest võitu ning ühel ilusal päeval meenutate möödunut ja imestate selle üle, kuidas sõber sellises suhtes üldse olla sai.

Kui aga Sina sellises suhtes oled, siis leiad lõputult vabandusi ja põhjendusi, miks seda ebatervislikku suhet ikkagi lõpetama ei peaks.


- Pesu pesemine on jätkuvalt väga tüütu.

Viskad rõivad pesumasinasse, lisad veidi pesuvahendit, vajutad START ja voila, sina oledki pesupesemise maailmameister.

Võid end mugavalt sisse seada ja raamatusse süüvida, kuid varsti meenub sulle, et pesu tuleb kunagi masinast välja võtta ja kuivama panna ning mis kõige tüütum, lõpuks korralikult kokku voltida või riidepuule asetada ning kappi tõsta.

Isegi hilistes kahekümnendates kodanik kipub unustama pesu pesemise tumedamat külge - toodete kappi asetamist ja nii võib juhtuda, et puhas pesu jääbki kuivatusrestile või veel jubedam pesumasinasse kopitama.


- Sõpradega kokkusaamise planeerimine on sama lihtne, kui heinakuhjast nõela leidmine.

Väljakutse kõige vägevamale! Planeeri õhtusöök sõpradega, kellest üks ei söö liha, ega kala, teine on gluteenitalumatusega ning ei taha piimatooteid isegi näha ja kolmas keeldub vanalinna minemast, kuna "seal on liiga palju turiste".

Meisterliku läbirääkimise tulemusena on teil nüüd aeg ja koht kokku lepitud (vahepeal on valatud higi, verd ja pisaraid).

Kui Sa jõuad õigel ajal õigesse kohta, siis peaaegu kindlasti juhtub midagi järgnevat.

1) Su sõbrad hilinevad vähemalt 20 minutit ja vahepeal ei vasta kõnedele ega SMSsidele.

2) Su sõbrad on kusagil, kus on palju lahedam ning nad proovivad sind veenda, et sa sinna läheksid.

3) Kohtumispaigaks määratud kohvik või restoran on oma menüüd muutnud ning tooteid, mis said määravaks asukoha valikul uues menüüs pole.

Mida suurem on seltskond, seda tõenäolisemalt läheb midagi valesti.

Ja siis imestatakse, et inimesed tihtipeale koju jäävad ja filme vaatavad.


- Jätkuvalt lükkad tänaseid tegemisi homse varna.

Minu vanaema ütleb alati, et tema on laisk inimene ning seetõttu teeb kõik toimetused kiiresti ja korralikult ära, siis saab rahulikult puhata ja mängida.

Olen alati lootnud, et hakkan seda teooriat ka praktikas rakendama, kuid senised püüdlused on olnud tulutud.

Jätkuvalt teen kõike viimasel minutil. kuid tõsiasi on see, et ajanappusest tulev pinge on minu jaoks parim motivaator.


- Tunned end sotsiaalselt ebaküpsena.

Sa oled sündmusel, kuhu on kogunenud inimesed, kellel on ühised huvid ja eesmärgid, kõik on sinna tulnud teadlikult, et teatud teemadel vestelda ja ennast harida.

Sa valid välja teatud seltskonna, kus tundub olevat elav arutelu teemal, mis sulle huvi pakub ning lähed enesekindlalt nende suunas.

Olles kõiki tervitanud võtab maad vaikus, pikk ebamugav vaikus.

Äkitselt ei ole kellelgi mitte midagi öelda, väga kurb ja VÄGA ebamugav.


- Hommikune ärkamine on jätkuv piin.

Täiskasvanutel on graafik, mis laseb neil oma aega sättida nii, et see on mugav ja mõistlik.

Hommikukohv juuakse kodus, tehakse paar sirutust ja mõned venitused, pakitakse lõunasöök kaasa ning hommik on marurahulik aeg.

Ei. Tegelikult see päris nii ei ole.

Muidugi ma tean, et hommikukohvi mõnest kohvikust kaasa haaramine ei hoia kokku mu aega ega ka raha, kuid unisele ajule tundub see lihtsam.

Ainus hommikune harjutus mida ma olen nõus tegema on voodi ärategemine ja seda sama tihti, kui siinmail virmalisi näidatakse ning ainus mida äratuskella varasemaks sättimine muudab on see, et leian "snooze" nuppu üha kiiremini.