Ma tunnen teda paremini kui kedagi teist, vahel mõtlen, et ma ei oska ennast ka nii hästi kirjeldada kui ma oskan teda. Ma suudan lõpetada ta lauseid ja temaga rääkides tean ma juba ette ära, mida ta öelda kavatseb. Piisab ühest sõnast, kui ma juba aru saan, et kõik ei ole korras. Ma tean ta häid ja halbu külgi ja lepin nendega.

Me teeme peaaegu kõike koos. Vahetevahel me käime teineteisel külas, tantsime seal või vaatame filme ja kaisutame teineteist magama. Me suudame endale alati häbi teha, tantsime või laulame avalikus kohas või teeme lihtsalt veidraid asju, kasvõi lihtsalt naerame valju häälega, kuigi me oleme kohe juba täiskasvanud inimesed. Ma saan alati temaga mina ise olla.

Ma ei hooli sellest, milline ta kodu on, milline ta pere on või kui palju tal raha on. Sõber on ta minu jaoks tema endana, muu ei loe. Vahel ta lihtsalt tuleb ja kallistab mind või annab musi, lihtsalt niisama. Me oleme alati teineteisele toeks rasketel aegadel ja kuulame muresid. Need telefonikõned on vahepeal mitu tundi pikad. Ta ei väsi kunagi kuulamast ühte ja sama lugu, hoolimata sellest, kui igav see on või mitmendat korda ma seda juba räägin. Ta annab mulle alati nõu. Vahel pean ma ta nõuandeid valeks, aga kuulan teda ikkagi, sest kokkuvõttes on tal alati õigus. Me oleme näinud teineteist kõige hullematel hetkedel.

Igal suvel veedame me augustikuu iga päev koos ja tema pere on saanud minu pereks, kõik teavad ja tunnevad mind ja ma tunnen end seal alati hästi. Ta suudab mind alati naeratama panna, kasvõi oma kohalolekuga ja naerab, kui ma kogemata midagi rumalat ütlen. Me usaldame teineteist ja me saame rääkida kõigest. Või siis vahel istume lihtsalt vaikuses ja kumbki meist ei räägi sõnagi. Meil on ka väga palju ühiseid huvisid, mis lähendab meid veelgi, muusika- ja filmimaitse, riietusstiil, hobid ja palju muud. Aga mis kõige tähtsam, me austame teineteist, hoolime ja armastame.

Hoolimata sellest, kui palju me oleme teineteisele öelnud, et me enam ei suhtle, siis ei suuda me olla teineteiseta ja nii jääb ka edaspidi! Tema kohta võin ma öelda, et tema on mu tõeline sõbranna.