Siin on levinumad esimese maailma probleemid.

1. Inimesed kulutavad palju raha, et käia kulukates spordiklubides ja end vormis hoida. Ostavad selleks kallid riided, sõidavad autodega spordiklubisse ja siis liftiga korrusele, kus trenni teha. Teisisõnu maksavad raha selle eest, et ennast liigutada, aga olukordades, kus seda tasuta saab teha, teevad seda minimaalselt.

2. Kuigi riiete puudust esimeses maailmas otseselt ei ole, siis jäi majanduskriisi ajal eriti silma, kuidas inimesed jooksid tormi sõnade peale "kriisiabi", "säästuriided" ja muu selline. Tekkis tunne nagu sisendataks meelega vajadust riiete järgi lihtsalt seetõttu, et need on odavad, mitte sellepärast, et neid vaja on.

3. "Kellele ma seda kooki siis tegin, kui keegi ei söö," hüüab solvunud perenaine. Kui mujal on küsimus selles, et kas üldse on süüa, siis paljudel on võimalus nina krimpsutada selle üle, kas tehtud söök üldse isudele vastab.

4. Vara ärkamine ja tööl käimine on väsitav? Osal inimestel ei olegi tööd vaid elus püsimine on väsitav.

5. Siis on veel mured, mis on seotud igasuguste nuti ja netiga. Nutitelefonis on internet aeglane, sülearvuti juhe ei ulatu voodini. Telefonilaadija jäi ülakorrusele. Neile muredele järgneb raske ohe.

6. Üsna tavaline on mõelda kõikidele asjadele, mida meil ei ole. Olgu selleks uuem arvuti, uuem auto, elektriline hambahari, kõige uuem mudel ükskõik millest, kallim ülikond, uhkem käekott. Meie soovid on lõputud. 

7. Ja muidugi veel kõige tavalisem: wc-paber on otsas. Peab poodi minema. Oehh.