1. Ole enesekindel

Kui naine on vaikne või tundub, et talle ei meeldi miski, hakkab mees sageli ennast süüdistama. Mees mõtleb esimese asjana, et teeb midagi valesti või ei rahulda naist piisavalt. Võib-olla loodab mees, et naiselt hakkavad tulema oiged nagu pornofilmides, aga see pole sugugi peamine.

Naine soovib, et mees oleks enesekindel. Mees ei pea olema jõusaalihai või paha poiss, kellel on sada jama kaelas, et näida atraktiivsena. Naine tahab meest, kes võtab ohjad enda kätte. Aga mitte meest, kes vedeleb voodis nagu nuudel ja ootab käskluseid.

Eksperdid ütlevad naistele, et meestele tuleb avaldada oma soove. Kui naine voodis miskit tahab, peab ta seda mehele ütlema. Keegi ei loe kellegi mõtteid. Ainule läbi suhtlemise on võimalik jõuda selleni, mida mõlemad tahavad ja mis mõlemaid rahuldab.

2. Ära kiirusta. Naudi

Tavaliselt on enamik mehi keskendunud ühele asjale: orgasm. Soovitakse võimalikult kiiresti pärale jõuda ja mis siis edasi? Kiirustamine muudab seksi aga võidusõiduks ja kaotab kogu asja tegeliku võlu. Naudi seda, mis on hetkel ja praegu, mitte ära kiirusta kogu aeg millegi suunas.

See ei tähenda, et naistele ei meeldiks kiire seks ja et alati peab venitama. Kui olla aga kogu aeg keskendunud lõpule, kaob kogu asja mõnu. Samuti näitab see mehe puhul enesekindluse puudumist. Naine saab sellest aru ja tema hoiak mehe suhtes võib muutuda.

Naine soovib tunda end aga kindla mehe käte vahel, kellega on turvaline ja kes on talle pühendunud. Kindlasti ei eruta naist aga kiirustav ja närviline mees.

Kokkuvõttes on peamine enesekindlus. Naine tahab tunda, et mees teab täpselt, mida teeb.

Allikas: yourtango.com