1) Sul on rohkem aega sõprade jaoks - tead seda lauset "Kui sõber armub, kaotad poole temast"? See vastab tõele ning su sõbrad ka teavad seda. Kui oled suhtes jäävad nii mõnedki sõbrad kaugemaks ning üleüldse on sul vähem aega olla oma sõpradega, sest sa tahad olla koos oma kallimaga.

2) Armukadedus - võid vabalt minna oma sõbra/sõbrannaga välja, ilma, et peaksid taluma kallima armukadedushetki. Saad minna kohvikusse või jalutama ükskõik kellega, ilma et peaksid muretsema, kas see su kallimale ikka meeldib. 

3) Saad käia vabalt sõpradega pidudel - kui oled suhtes pead seda tegema võib-olla koos poisi/tüdrukuga, kuid mingil hetkel taipad, et ei saa end tänu sellele täiesti vabalt tunda. Mõnele muidugi see sobib rohkem kui teisele, kuid üldiselt on siiski nii, et pidudel eelistatakse käia ilma oma kallimata. Nüüd saad sa vabalt käia pidudel, kartmata, et su silmarõõm sellepärast end halvasti tunneb vms. 

4) Rohkem aeg iseendale- kui sa oled suhtes on omaette olemise ajast vajaka. Sa ju tahad olla ka sõpradega, veeta aega oma kallimaga ning tegeleda hobidega. Aga sellist aega, kus saad lihtsalt olla, jääb aina vähemaks. 

5) Vähem muret - igaüks, kes on suhtes olnud, teab, et suhetes on väiksemaid ja suuremaid probleeme ning tülisid. Aga see kõik tekitab negatiivseid emotsioone...Milleks? Praegu oled sa noor ning naudi elu nii kaua, kui võimalik! 

6) Sa ei pea end halvasti tundma - näed kena neidu või noormeest ning vaatad teda väga säravate silmade ja ilusa naeratusega? Võib-olla teie vahel tekib isegi pikem silmside...Mitte, et selles midagi halba oleks, aga paljud kipuvad end seepärast hiljem halvasti tundma. Aga praegu saad sa naeratada, kellele iganes. 

7) Sa saad lubada endale kõike - üheöösuhtes, flirtimist ja niisama koos olemist. Sa oled vaba!