Kaheksakümnendatel oli Yu Youzhen Huojiawani külas elav lihtne köögviljakasvataja, kes koos oma mehega rasket tööd tegi, et raha säästa, vahendab Odditycentral. Pärast pikki aastaid rasket tööd, sai neist esimene perekond, kellel oma külas 3-korruseline maja oli.

Siis hakkasid paljud inimesed nende juurde tööle ja öömajale tulema. Nii hakkas perekond vabu tube välja rentima ja inimestele tööd pakkuma. Teenitud raha eest lasi naine ehitada veel rohkem maju veel rohkemate korrustega. Mõne aasta pärast oli Yul 3 5-korruselist maja, milles asuvatest korteritest ta enamiku välja rentis.

Hiinas oli siis soodne aeg selliseks äritegevuseks ja Yu ei olnud ainuke, kes kortereid ehitas. Ehitusnõuded olid Hiinas lõdvad ja seda tegid paljud. Valitsuse kontrolli alt vabastamise ja ümberarenduse käigus hüvitati Yule ja tema perekonnale 21 korterit, mis nad ehitanud olid.

Paljud kergesti rikastunud inimesed selles külas jõid või mängisid oma varanduse maha. Seetõttu tahtis Yu oma lastele head eeskuju näidata. Selle asemel, et loorberidele puhkama jääda, on naine juba üle 10 aasta tänavakoristajana töötanud. Ta alustab oma tööd hommikul kell 3, töötab 6 päeva nädalas ja veedab 6 tundi päevas puhastades 3000 meetri pikkust teeriba ja puhastades prügikaste.

"Ma tahan seada oma pojale ja tütrele hea eeskuju. Inimene ei saa lihtsalt istuda kodus ja kogu varandust "ära süüa"," ütleb miljonärist koristaja. Naine on ka oma lapsi ähvardanud, et kui nad tööd ei tee, läheb pärandus riigile. See on toiminud, sest mõlemal lapsel on korralik töökoht.