Hea lugeja, kui saaksid olla fantaasiakangelane, siis milline? Mille eest sina hea seisaksid? Vahest oleks sul ka mõni üleloomulik võime? Fantaasialugusid ootame kuni 4. juunini aadressile noortehaal@delfi.ee. Kolmele kõige fantaasiaküllasema loo autorile anname ära raamatu “Detektiiv Luuker Leebesurma“. Ära unusta kirjale märkimast oma täpseid kontaktandmeid, et saaksime auhinna sinuni toimetada!

Loe võidulugusid:

Detektiiv Luuker Leebesurma ja tema ebatavalise abilise Stephanie Edgleyst humoorikatest ja enneolematutest seiklustest pajatav sari on võitnud mitmeid auhindu. Teiste hulgas on ta pälvinud ka Inglismaa ühe olulisima lastekirjanduse auhinna Red House Children’s Book Award, mille võitja valitakse laste endi poolt. Raamat on sobilik peamiselt keskmisele koolieale, aga ka kõigile teistele, kes naudivad fantaasiakirjanduse žanri.

Lubage tutvustada, Luuker Leebesurm — tarkpeast detektiiv, kõikvõimas maag, räpaste trikkide ja murdvarguste meister. Ahjaa, ja surnud. Koos ebatavalise ja salapäraselt andeka Stephanie Edgleyga moodustavad nad liidu, mis peab jagu saama kõikematvast iidsest kurjusest.
--

„Nii et enam ei varja sa minu eest midagi?”
Leebesurm pani käe rinnale. „Tabagu mind surm, kui varjan midagi oma südames.”
„OK.”
Leebesurm noogutas ja nad kõndisid Bentley poole tagasi.
„Kuigi sul tegelikult pole südant,” ütles Stephanie.
„Ma tean.”
„Ja tehniliselt sa juba oled surnud.”
„Ma tean seda ka.”
„Lihtsalt selgituse mõttes.”
--
Kas kurjus võidab ja saabub maailma lõpp? Või suudavad Stephanie ja Leebesurm omavahelise nääklemise lõpetada ja vastu astuda?
Algab põrgulikult põnev seiklus.