Unistuste amet peaks kindlasti tulutoov olema ja täitma kõik sinu soovid. Saad hommikul või kes teab mis ajal minna tööle suure innu ja tahtmisega. Minu unistuste amet oleks lisaks suurele palgale ka välismaal. Eestis on inimesed nii kinnised, kuid mujal maailmas suhtutakse teistesse palju avatumalt ja sõbralikumalt.

Realistlikuks sooviks oleks saada füsioterapeudiks. Töötada näiteks väikeste lastega, kellel teatud liiki puue või liikumisraskused, sest kellele ei meeldiks lapsed? Samuti nõuaks see töö sinult endalt suhteliselt head füüsilist vormi, seega oleks sul alati motivatsiooni
trenni teha.

Minu tööpäev algaks kell 10. See eeldab, et saad hommikuti korralikult magada ja ei pea tööle ilmuma kottis silmade ja kurja meelega. Ma töötaks füsioteraapiakeskuses Taanis. Minu klientideks oleksid peamiselt väikesed lapsed ja samuti sportlased.

Tööpäev algaks mõne kuulsa sportlase vastuvõtuga. Seejärel tuleks minu juurde paar väikest last, kellega saan pikemalt tegeleda. Minuga koos töötaksid väga toredad inimesed, kellega kliente oodates põnev vestelda oleks. Minu tööpäeva keskel oleks umbes 45 minutiline paus, et saaksin söömas käia ja puhata. Seejärel oleks paar-kolm tundi veel tööl ja siis kuskil kella 4 ajal pealelõunal oleks tööpäev läbi. Tööna võib see päris igav tunduda, kuid tegelikult sisaldab see nii palju põnevaid elemente, mis eriala tundma õppides rikastavad sinu igat päeva.

Keegi ei ütleks ka ära kosmonaudi ametist, kuid samas tundub see nii raske ja samas ka ohtlik. See jääb mõne teise noore unistustesse.

ESSEEKONKURSS: Mis on sinu unistuste amet? Auhinnaks piletid 30 Seconds To Mars kontserdile!