Minu maailma parim sõber on Linda. Ta on ainulaadne isik ning tema isiksus ja karakter on fantastilised. Ta on minust paar aastat noorem ja me oleme naabrid. Me teame teineteist umbes 8 aastat. Me oleme väikesest saati olnud sõbrad ja oleme kogu aeg koos olnud igal pool. Meil on olnud tülisid, aga kellel neid ei oleks?

Linda on maailma parim sõber, sest ta on õiglane, abivalmis, vapper, kannatlik, truu ning igavene. Talle võib ükskõik mis kell helistada, Linda võtab alati vastu ja kuulab mu rumalat juttu. Ta on minuga nii heas kui halvas. Ta on väga otsekohene. Tema ütleb kõik mulle alati välja kui talle midagi ei meeldi. Tema õlal saan ma alati nutta. Linda kuulab mu rumalad mured ära ja siis naerab nende peale ning aitab.

Kui mina kukun, siis tema naerab kõht kõveras ja umbes ühe tunni pärast küsib, et ega ma viga ei saanud. Temaga saan ma olla mina ise, mida ma hindan kõige rohkem. Meil ei ole iialgi igav. Me räägime kõigest ja kõigist. Kuna meil on sama iidol, siis on alati millest rääkida. Linda ei hooli, milline ma välja näen, ta ei hooli, kas ma olen vaene või rikas. Tema hoolib minust, mitte mu välimusest ega rahalisest seisust. Tihti ei suuda kõik maailma sõnad öelda nii palju, kui selle tüdruku kallistus. Ta saab aru, kui mul on mure. Tema loeb mu mõtteid. Tema on lihtsalt parim.

Maailma parim sõber peakski olema selline nagu Linda. Väga raske on leida teistel endale maailma parimat sõpra, kuna maailma parim on juba minu oma. Ma armastan teda väga ja ma ei kujuta mida ma teeks ilma temata. Võtta minult Linda ära, on sama, kui võtta taevaslt päike ära.